sâmbătă, iulie 2, 2022
Ministerul Sănătății: Două noi cazuri de infectare cu tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie. Un bebeluș infectat
Potrivit Ministerului Sănătății, alte două noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK – linia genetică B.1.1.7, au fost raportate luni.
„Cele două persoane infectate sunt din București. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 ani care nu are istoric de călătorie în Marea Britanie. A doua persoană este un nou-născut, contact cu părinții care sunt ambii infectați cu noul coronavirus”, se arată în comunicatul MS.
Ministerul Sănătății a fost informat astăzi de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) – Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) că au fost raportate încă 2 noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK – linia genetică B.1.1.7.
Până în data de 7 februarie 2021, au fost comunicate la CNSCBT, un număr de 327 de secvențieri finalizate, dintre care 56 sunt confirmate cu noua variantă UK – linia genetică B.1.1.7.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private