duminică, iunie 13, 2021

O mulțime de diete ai astăzi la dispoziție dacă îți dorești să slăbești repede. Important este să alegi metoda care te menține și sănătoasă. Una dintre dietele de renume este dieta Rina. Aceasta promite să slăbești

minimum 10 kilograme în prima luna și 20 de kilograme în doar 3 luni.

În plus, autorii ei susțin că este o dietă care reușește să prevină bolile cardiovasculare.

Cunoscută sub numele de Dieta de 90 de zile sau Dieta Rina, aceasta este indicată persoanelor care doresc să slăbească minimum 10 kilograme într-un mod rapid, fără să-și pună sănătatea în pericol. Rezultatul final garantează conform autorilor ei, o îmbunătățire a metabolismului, pierderea în greutate dar și stabilirea presiunii sanguine la un nivel optim. Se pare că este bună și pentru prevenirea afecțiunilor cardiovasculare.

Dieta Rina sau dieta disociată de 90 de zile a devenit în ultimii ani preferată multor femei din întreaga lume. La baza dietei stă principiul disocierii, practic organismul primește un singur fel de mâncare. Regimul începe cu ziua proteinelor și se va încheia cu ziua vitaminelor.

Dieta Rina constă în succesiunea unui grup de 4 zile până la finalul perioadei de 3 luni. Se recomandă ca la un interval de 29 de zile să întrerupi dieta timp de o zi în care vei consuma doar apă.

În prima zi consumi proteine, adică carne slabă de pui, pește, curcan. Ai voie ouă, brânză, iaurt.

A doua zi: legume.

A trei zi mănânci carbohidrați, iar în ziua a 4-a vitamine, adică fructe și legume proaspete care îți vor aduce energie. O dată ajunsă la finalul celor 4 zile, vei relua ciclul până la finalul celor 3 luni (90 de zile).

Specialiștii recomandă dieta Rina chiar și celor care se confruntă cu probleme cardiovasculare datorită nu doar faptului că te scapă de excesul de kilograme însă și pentru că implică un proces de detoxifiere a corpului.

Tot ce trebuie să faci este ca timp de trei luni de zile să respecţi o succesiune de patru zile. În prima zi este recomandat un meniul bazat pe proteine,

în a doua zi este indicat un meniu bazat pe carbohidraţi, în a treia este recomandat un meniu bazat pe alimente bogate în amidon, iar în a patra zi este indicat să mănânci numai fructe. Excepţie: a 29-a zi ziua 58-a şi ziua 87-a. În aceste zile vei bea numai apă.

Iar aceste zile urmează după ziua dedicată vitaminelor. De asemenea, în ziua de apă sunt permise şi ceaiurile neîndulcite, sucurile de legume sau zeama de la supă de legume. Pentru ca rezultatele să nu întârzie să apară, nutriţioniştii spun că în ziua de apă şi nici pe tot parcursul dietei nu este recomandat să se facă abuz de sucurile

din fructe, deoarece acestea au un conţinut ridicat de fructoză, nutrient la fel de periculos pentru siluetă ca şi zahărul. Totodată, pentru ca această dietă să aibă efectul promis, nutriţioniştii recomandă să se bea cel puţin 2 litri de apă pe zi.

Ultimele stiri

Parteneri