Sari la conținut

Mircea Badea l-a pus la zid pe Victoraș Micula, deținătorul imperiului Frutti Fresh

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Mircea Badea, despre referendumul familiei

Victoraș Micula, deținătorul imperiului Frutti Fresh, a stârnit un val de reacții negative după ce a dezvăluit că el nu consumă produsele companiei sale. În replică, realizatorul tv Mircea Badea l-a pus la zid pe milionar.

Într-un videoclip publicat pe Tik Tok, Victoraș Micula a reușit să atragă antipatia multor internauți, dar și a lui Mircea Badea. Milionarul s-a filmat în timp de bea Sprite. Nimic anormal până aici, însă, la întrebarea de ce nu bea din sucurile companiei European Drinks, milionarul a oferit un răspuns surprinzător.

Micula jr. le-a spus internauților faptul că el nu consumă și nu îi plac sucurile Frutti Fresh. Folosind pretextul că ”niciun dealer nu-și consumă produsele”, milionarul a mai spus că treaba lui este doar să vândă produsele și să facă bani.

„Niciun dealer nu își consumă produsele. Nici eu nu beau produsele mele. Nu îmi plac. Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum, nu?!”, au fost cuvintele lui Victoraș Micula.

Mircea Badea, ironii acide pentru patronul sucurilor acidulate

Așa cum era de așteptat, nu doar internauții au rămas uimiți de răspunsul milionarului. În timpul emisiunii pe care o moderează, Mircea Badea nu s-a putut abține și i-a oferit o replică acidă lui Micula jr. Prezentatorul TV a ironizat cele spuse de tânăr, însă, în stilul său caracteristic, și-a exprimat indignarea față de atitudinea milionarului.

”Victoraș Micula ne întreabă dacă nu este prost. Faptul că Victoraș Micula nu este prost este o evidență. Absolut că pare o persoană extraordinar de inteligentă. Și în poza în care apare în avionul lui privat, primul lucru care îmi vine în minte este că e inteligent.

Nu este necesar să ne întrebe dacă este prost. Răspunsul este evident: nu este prost. Este extrem de inteligent. Asta e toată știrea: că nu bea din nu știu ce produse, că doar nu este prost. Ni le dă nouă care… mă rog… Hai să trecem mai departe”, a spus Mircea Badea, potrivit cancan.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel