Sari la conținut

Mircea Badea, reacție surprinzătoare despre posibila demisie a lui Klaus Iohannis: Îmi vine să râd! În ce țară ar demisiona un președinte, pe motiv că a găsit un job?

Mircea Badea
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Mircea Badea

Mircea Badea, reacție surprinzătoare despre posibila demisie a lui Klaus Iohannis: Îmi vine să râd! În ce țară ar demisiona un președinte, pe motiv că a găsit un job?

Este tot mai vehiculată ideea potrivit căreia președintele Klaus Iohannis are o șansă reală să devină șeful Consiliului European.

Chiar premierul Marcel Ciolacu îl susține pe Iohannis în demersul său de a demisiona pentru a-l înlocui pe Charles Michel, care vrea să candideze la alegerile pentru Parlamentul european.

Mircea Badea, binecunoscut pentru reacțiile sale tăioase și deseori extrem de pertinente, a vorbit despre motivele care îl recomandă pe Klaus Iohannis să demisioneze și să se angajeze la Bruxelles.

Mircea Badea, reacție surprinzătoare despre posibila demisie a lui Klaus Iohannis: Îmi vine să râd!

Vedeta de la Antena 3 a făcut referire și la faptul că cei doi purtători de cuvânt ai PSD și PNL au oferit varii motive pentru care președintele Iohannis ar fi omul potrivit să ne reprezinte țara, la Bruxelles și că pentru țara noastră acest lucru ar fi o onoare.

„Îmi venea să râd mai devreme. Să nu fiu înțeles greșit. Eu sunt cel mai mare suporter al lui Klaus Iohannis, ca președinte.

Ridicolul situației în care purtători de cuvânt ai partidelor de guvernământ spun că e o onoare pentru România ca președintele în funcție să își dea demisia și să se angajeze la Bruxelles, ne arată nouă, și o spun cu multă satisfacție că suntem doar un sat plin de complexe provinciale și că nivelul nostru este exact ăsta.

În ce țară de pe planeta asta, minim decentă, un președinte de țară ar demisiona să se angajeze, că a găsit el un job?”, a spus Mircea Badea.

Cei drept, Badea a recunoscut că pentru acest lucru, ar fi bucuros, ca într-adevăr Klaus Iohannis să demisioneze.

„ Eu acum vreau să se întâmple, pentru că de fapt ăștia suntem noi, ăștia.

Suntem un sătuc, la marginea lumii, plin de complexe provinciale. Niște maneliști care ne gudurăm să fim și noi băgați în seamă”, a adăugat Mircea Badea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel