vineri, iunie 9, 2023

Mirela Retegan, mesaj pentru mamele „copleșite, obosite, speriate, la capătul puterilor, agresate”: „Cere ajutor de specialitate!” Aproape 200 de psihologi din România au donat ore de psihoterapie.

Mirela Retegan a construit platforma la nivel național dedicată mamelor, „Ajută o mamă”, care să vină în ajutorul celor aflate în situații dificile, dar și celor care vor să-și povestească propria experiență. Retegan își propune să ajute peste 10.000 de mame din întreaga țară.

Aproape 200 de psihologi din România au donat ore de psihoterapie

Recent, prin intermediul unei scrisori deschise, Mirela Retegan fîcea apel la toți psihologii români care vor să ajute la vindecarea emoțională a tinerelor mame. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate, nu mai puțin de 200 de psihologi au venit în întâmpinarea propunerii sale, donănând ore psihoterapie.

„Când Maya mi-a spus prima oară că vrea să meargă la psiholog, am început să plâng și am întrebat-o: da’ ce ți-am făcut? Un an de zile am refuzat să vorbesc despre asta. Sentimentul meu de vină bătea orice altă emoție.

Acum ea vorbește constant cu cineva, o persoană pe care eu nu o cunosc, nu știu cum o cheamă, habar nu am ce discută.

Între timp, am înțeles că nu tot ce trăiesc oamenii pe care îi iubesc este despre mine și că ei au propriile lor lupte.

Așa că luna asta am declanșat cea mai mare mișcare prin care deschidem ușile de la cabinetele psihologilor.

La propriu! Aproape 200 de psihologi din România au donat ore de psihoterapie.

Pe site-ul Fundației Zurli găsiți un formular pe care îl completați și așa puteți obține o programare pentru o întâlnire gratuită cu un psiholog (fizic sau online)”, a scris Retegan pe pagina sa de Facebook.

Mirela Retegan, mesaj pentru mamele „copleșite, obosite, speriate, la capătul puterilor, agresate”: Cere ajutor de specialitate!

Mirela Retegan, sau Tanti Prezentatoarea, așa cum e cunoscută de toți copiii care urmăresc fenomenul Gașca Zurli, face un apel către toate mamele care trec prin clipe grele să fie curajoase și să ceară ajutor de specialitate. „Luna aceasta, în cadrul Campaniei Adoptă o mamă, îți facilităm această întâlnire”, a precizat Retegan.

„Vă rog să fiți curajoase! Dacă vă simțiți copleșite, obosite, speriate, la capătul puterilor, agresate, hărțuite, exploatate, nefericite, neîmplinite… dacă sunteți pur și simplu curioase să vedeți cum e o discuție față în față cu un psiholog, profitați!

Luna aceasta, în cadrul Campaniei Adoptă o mamă, îți facilităm această întâlnire.

Îndrăznește! În funcție de programul tău și al psihologului, întâlnirea poate să fie online sau fizică.

Beneficiezi de protecție și discreție totală.

Profită de ocazie și deschide-ți mintea și sufletul! Cere ajutor de specialitate!

Dacă știi o mamă care are nevoie, trimite-o spre noi.

Vă mulțumesc pentru sharuri, e important să afle cât mai multe femei!

Acest demers este făcut împreună cu Pagina de Psihologie și se desfășoară pe tot parcursul lunii martie 2022!”, a mai scris Retegan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private