miercuri, septembrie 22, 2021

Monica Anghel a uimit cu noua sa siluetă. Deși a avut o greutate oscilantă în ultimii ani, vedeta și-a propus să își transforme corpul total.

Rezultatele sunt spectaculoase, iar Monica arată mai bine

ca niciodată! Ea a acceptat să împărtășească secretele alimentare pe care le-a urmat pentru a înregistra aceste rezultate uimitoare, la Antena Stars. Este adevărat că artista a urmat în paralel nu doar planul alimentar, ci și un program de masaje și alte terapii, inclusiv  consiliere psihologică, pentru a depista cauza reală a kilogramelor în plus, dar și pentru a se obișnui cu noua Monica, cu noua greutate, știind fiind faptul că atunci când dai jos un număr impresionant de kilograme, persoanei îi este foarte greu să nu se mai perceapă grasă.

Dieta vedetei nu este complicată, ci una extrem

de banală, care conţine carne albă, mere, ciorbe de legume, salate, carne de vită, kefir, iaurturi degresate. O dietă pe care o poate ţine oricine, deoarece nu implică uriașe cheltuieli.

Micul-dejun: un măr, o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale. ”Dimineaţa putem mânca un ou fiert cu 50 de grame de brânză şi un ardei gras. Şi o ceaşcă de cafea fără zahăr sau cu îndulcitor. Trebuie să bem lichide, multe lichide. Dacă este vară, trebuie să bei 3 litri de lichide”, a explicat Monica Anghel.

”La prânz putem mânca o ciorbiţă de legume care poate să fie şi cu carne şi cu ou bătut

pe deasupra. Fără pâine. Putem mânca vită sau muşchiuleţ de porc, cu salată verde, cu rucola, câteva roşii cherry. Gustarea dintre mese este cea mai importantă. Putem servi un kefir sau o sana cu 0,7 sau 0,9 % grăsime.”, a mai adăugat aceasta.

”Seara mâncăm un bol mare cu salată verde, cu verdeţuri multe şi lângă putem să punem un peşte alb sau piept de curcan. Dacă te culci la 12 noaptea, ultima masă trebuie să fie la ora 22:00”, a conchis vedeta.

Sursă foto: Colaj din arhiva foto Monica Anghel Facebook

Ultimele stiri