joi, martie 30, 2023

Monica Pop, acuze dure: „Visul ministrului Vlad Voiculescu este să distrugă transplantul în România”

Monica Pop a declarat, potrivit Antena 3, că decizia ministrului Voiculescu de a evacua Spitalul Foișor pentru a face loc bolnavilor de Covid în stare critică a fost una „țintită”. Motivul? Banca de țesut osos tendinos de la Spitalul Foișor riscă să nu mai aibă acreditare.

Acuze dure: „Visul ministrului Vlad Voiculescu este să distrugă transplantul România”

Medicul Monica Pop s-a declarat revoltată şi l-a acuzat pe ministrul Sănătății că încă de la primul său mandat a avut un singur vis. Și anume, să distrugă transplanturile din România.

Te-ar mai interesa: Breaking News! Plăcinta dobrogeană este OFICIAL ro...

„Știm foarte bine că visul domnului ministru Vlad Voiculescu este să distrugă transplantul în România. Așa a făcut cu toate tipurile de transplant, transplantul pulmonar și știm câți oameni au murit că nu a permis acest transplant. Şi după ce a plecat din mandat s-au făcut nouă transplanturi pulmonare cu toți pacienții în viață.

Sunt convinsă că abia aștepta să se răzbune. Iar ceea ce a făcut acum cu „Foişor” a fost țintit, pentru că era un centru de transplant și acolo. Și a făcut special ceea ce a făcut. Eu cred că a țintit banca”, a declarat medicul oftalmolog.

Te-ar mai interesa: Medicii gastro-intestinali împărtășesc alimente pe...

Monica Pop: Spitalul Foișor este un spital de elită de ortopedie

Monica Pop consideră că strategia de conducere a pandemiei este una greșită. Iar decizia de a evacua Spitalul Foișor face parte din această strategie greșită, în opinia medicului oftalmolog.

„În seara respectivă în fereastră CNN asta era.  Ne-a făcut de rușine în toată lumea. Este foarte clar că toată strategia de conducere a pandemiei, după părerea mea, este greșită. Pentru că din toate spitalele modulare din care funcționează unul, sau două, sunt 13 în total.

Te-ar mai interesa: Antibiotice naturale: scapă de infecțiile bacterie...

De ce nu au fost luate paturile ATI să le pună la Colentina unde sunt 100 de bolnavi şi 450 de locuri și să facă secția ATI în toată Colentina? De ce trebuia să desființeze spitale?

Doctorul Stoica (n.e. managerul Spitalului Foişor) este unul dintre cei mai buni manageri din țara asta. Spitalul ăla e operă de artă acolo, este un spital de elită de ortopedie”, a mai spus medicul Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Expunerea la Covid în uter poate crește riscul de ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private