sâmbătă, octombrie 16, 2021

Monica Pop, avertisment dur: „Cei care au împiedicat pacienții să ajungă la timp la un act medical necesar vor fi răspunzători în fața legii! Mulți s-au stins!”

Medicul oftalmolog Monica Pop a atras atenția

că, dincolo de aceste vremuri tulburi, va exista la un moment dat și un moment al plății. Toți cei care au dezinformat cu bună știință în privința pandemiei, vor fi nevoiți să plătească, susține aceasta.

Monica Pop: „Cei care au împiedicat pacienții să ajungă la timp la un act medical necesar vor fi răspunzători în fața legii!

„Va veni vremea când cei care au făcut afirmații neadevărate privind pandemia, cu tot ce presupune ea, vor fi răspunzători în fața legii și a oamenilor! La fel și cei care au împiedicat pacienții ceilalți să ajungă la timp la un act medical necesar! Mulți s-au stins!

Motivele?! Greu de înțeles!

Unii, știau și știu că nu e ok ce spun și ce fac, alții din lipsa de cunoștințe, unii prost sfătuiți! Altii… !

Exemple :

  • “vaccinatii nu se imbolnavesc si nu transmit!”
  • “Vaccinatii sint protejati, nu e nevoie sa mai poarte măsti!”
  • “Ei pot participa in colectivități”! etc, etc, etc!

Din certificatul verde, sint doar 2 afirmatii corecte:

  • -Test recent
  • -Cei trecutii prin boală

Nu cei vaccinati, care se pot infecta si pot transmite boala. Mai ales că, fiind vaccinati, cei mai multi fac forme mai ușoare,

unii chiar asimptomatice iar, daca se infecteaza, nici nu stiu că sint bolnavi si nu se izolează, asa cum ar trebui. Și îi pot îmbolnăvi pe toți! Cine ia vreo măsură dacă nu are mai nimic? Sau, chiar nimic?!”, a scris medicul Pop pe contul său de Facebook.

„Certificatul verde este o chestie politică și nu medicală”

Singura soluție medicală pentru stoparea pandemiei este testarea tuturor celor care intră în contact cu un număr mare de persoane, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu. Monica Pop susține că certificatul verde este „o chestiune politică, nu medicală”.

„Toți vaccinatii se pot infecta și pot transmite. Nu

va trece niciodată această pandemie dacă nu se însoțește vaccinarea de testare. Pentru că este singură modalitate de a vedea dacă un om este bolnav sau nu.

(…) Orice fel de vaccinat, dacă face boala, o face mai atenuată și, de multe ori, habar nu are că este bolnav și răspândește tuturor. Certificatul verde este o chestie politică și nu medicală. Cea medicală este să se vaccineze omul și să facă și test periodic.

Ar trebui elevii testați, medicii testați, săptămânal. Toți care lucrează cu oameni mulți trebuie să facă test. Și testul acesta trebuie făcut gratuit de autorități. Noi plătim

asigurări de sănătate. Romanul este asigurat și pentru toți cei asigurați testele ar trebui să fie categoric gratuite și în niciun caz din banii omului”, a declarat Monica Pop, potrivit Antena 3.

Ultimele stiri