luni, august 2, 2021

Monica Pop, către ministrul Sănătății: Funcția e trecătoare, sunteți medic și faceți parte din această breaslă sfântă. Nu uitați!

Din ce în ce mai multe personalități din lumea medicală, și nu numai,

reacționează după declarația ministrului Sănătății cu privire la necesitatea ca personalul medical care refuză să se vaccineze anti-covid, să fie nevoiți să se testeze anticoronavirus pe banii lor.

Medicul oftalmolog Monica Pop vorbește despre o adevărată discriminare în acest caz. Aceasta cere ca testele medicilor și ale asistentelor să fie suportate de la bugetele spitalelor.

„Către ministrul Sănătății!

Sunteți medic?! Pedeapsă?! Represiune?! Condiționare?! Șantaj?! Discriminare!!

Despre situația personalului medical cu afecțiuni care contraindică vaccinul! E posibil să plăteadcă testele??!!

Toți sunt contribuabili 100% la asigurările de sănătate!

Și, în plus, au și riscuri permanente de a se contamina de la pacienți!

Pacienții suspecți au dreptul la test gratuit, iar medicii, asistentele și infirmierele și restul personalului, nu?

Discriminare!

Plate testelor pentru cei cu afecțiuni contraindicate, o pedeapsă?! Represiune, pentru că au afecțiuni severe pentru care nu au nicio vină.

Sunteți reprezentantul, aliatul și protectorul (sau ar trebui să fiți) personalului care asigură sănătatea românilor! Colegii dumneavoastră de breaslă! Nu dușmanul lor (așa cum a fost predecesorul dumneavoastră)!

Repet: toți cei în această situație așteaptă răspunsul dumneavoastră oficial! Funcția de ministru e efemeră, sunteți medic și faceți parte din această breaslă sfântă. Nu uitați!”, a scris Monica Pop pe contul său de Facebook.

Ultimele stiri

Parteneri