Categories: Expertul zilei

Monica Pop: Cine răspunde pentru interzicerea efectuării de necropsii pacienților decedați cu „diagnosticul” de COVID

Monica Pop a izbucnit și a transmis un mesaj fulminant prin intermediul paginii sale de socializare, unde a întrebat „cine răspunde pentru interzicerea efectuării de necropsii pacienților decedați cu „diagnosticul” de COVID”.

Medicul subliniază că necropsia este prețioasă, ajutând la aflarea leziunilor și, implicit, a tratamentului unei afecțiuni mai putin cunoscute!

„NECROPSII COVID – NU?!

CINE A HOTARIT? CINE E IMPOTRIVA AFLARII LEZIUNILOR PRODUSE DE O AFECTIUNE MAI PUTIN CUNOSCUTA! SI, IMPLICIT, A UNUI TRATAMENT CORECT, SALVATOR ? CAM.DERANJEAZĂ TEMA, DA?

Cine raspunde pentru interzicerea efectuarii de necropsii pacientilor decedati cu „diagnosticul” de covid (???), vacsinati sau nu?

De ce acest foarte dur impedinent in calea aflarii adevaratelor leziuni pe vase si organe si, implicit, a tratamentului?!

De când e lumea medicală, v-o poate spune orice medic, necropsiile ajuta la aflarea leziunilor si, implicit, a tratamentului unei afectiuni mai putin cunoscute!

Nu e nimeni idiot sa creada ca nu s-au facut de teama pentru legisti! Ei râd ( amar) la auzul acestei „disculpari” penibile, fara nicio legatura cu realitatea. Dar medicii care trateaza bolnavi cu covid, hiv varicela, etc, etc, nu sint in pericol? Doar legistii? Cum sa creada cineva ineptia asta??!!

Nu ar fi bine sa se afle tratamentul corect? In ceea ce priveste vacsinul, trebuie inca mult lucrat si testat!S-au convins toti! Tratamentul e o urgență de aflat! Era si pina acum, dar…Nu există interes? De ce?

Hiv a decimat sute de milioane de oameni, daca nu si mai mult, in zeci de ani; li s-a facut necropsie tuturor, nu a considerat nimeni ca vreun medic legist e in vreun pericol si, desi vacsin nu au reusit sa facă pt aceasta grava maladie, TRATAMENT EXISTĂ! De ani de zile! DECI?”, a scris medicul Monica Pop pe Facebook.

medic

Monica Pop: Tratament pentru creșterea imunității

„Tratament pentru creşterea imunităţii – Proxilaxia îmbolnăvirii

Recomandare:

– Isoprinosine 3 pe zi, un flacon

– Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)

– Vitamina D3, foarte foarte importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi.

Totul, o lună.

Apoi, continuaţi cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).

Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în „acțiune”!

Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, spune prof. dr. Monica Pop, într-o postare pe pagina de Facebook.

Recent Posts

Cele patru previziuni sumbre ale lui Rasputin care s-au adeverit deja

Grigori Rasputin, misticul rus și consilier al familiei regale, a fost subiectul fascinației și al…

o oră ago

Zodii care își găsesc adevărate dragoste după Paște. Numerolog: Ei vor avea parte de o întâlnire care le schimbă viața la 180°

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt zodiile norocoase care…

2 ore ago

Planta miraculoasă cu efecte vindecătoare pentru ficat. Înflorește în luna Mai

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, care este planta din care…

2 ore ago

Ce și cum mâncăm de Paște. Medicul Tudor Ciuhodaru: 10 reguli esenţiale pentru a nu ajunge la urgențe

Medicul Tudor Ciuhodaru a prezentat zece recomandări de urmat pe care românii trebuie să le…

3 ore ago

Superstiții de Paște. Lidia Fecioru: ”Să nu uităm să ducem un bănuț să-l sfințim la biserică, în ziua de Paște”

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre tradițiile și superstițiile specifice…

3 ore ago

Cum îți dai seama dacă cineva este invidios pe tine? 3 semne evidente

În lumea complicată a relațiilor umane, întâlnim uneori oameni care nu ne doresc întotdeauna binele.…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic