Sari la conținut

Apel la autorități. Monica Pop, despre lipsa de paturi ATI. „De ce nu se folosesc spitalele de campanie când e greu?/S-au laudat ca sunt dotate cu tot ce trebuie”

Apel la autorități. Monica Pop, despre lipsa de paturi ATI. „De ce nu se folosesc spitalele de campanie când e greu?/S-au laudat ca sunt dotate cu tot ce trebuie”.

În contextul creșterii numărului de cazuri de Covid-19, în special a pacienților internați la Terapie Intensivă, medicul oftalmolog Monica Pop a publicat pe contul său de Facebook o postare în care vorbește despre spitatele de campanie.

Monica Pop, despre lipsa de paturi ATI. „Spitalele de campanie ar putea degreva spitalele aglomerate!”

Reputatul medic oftalmolog le amintește autorităților că o situație salvatoare pentru lipsa paturilor din secțiile ATI Covid-19. Medicul Monica Pop reamintește că spitalele de campanie covid sunt dotate cu tot ce trebuie.

„De ce nu se folosesc spitalele de „Campanie” când e greu??!! Nu pentru asta au fost făcute?! Ar fi o soluție dacă e real ce au declarat când le-au făcut! Sau, dacă nu corespund, de ce nu se ia aparatura din ele să se facă secții suplimentare de ATI în spitale??!!

Construite pe bani publici, ai nostri, ai tuturor! S-au laudat ca sunt dotate cu tot ce trebuie.  CURENT, TOATĂ APARATURA NECESARĂ, INCLUSIV DE ATI, CU PATURI de ATI, INSTALATII DE CALDURĂ, AER CONDITIONAT, etc, SUNT PESTE 10!

Căutati, sa vedeți declarațiile! Ar putea degreva spitalele aglomerate! Ar putea face cu conținutul lor saloane de ATI!

Care este situația lor acum?

Au fost sau sunt folosite?!

Sau atâta amar de bani au fost aruncati pe apa sâmbetei??!!”, a fost mesajul dr. Monica Pop.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.