Sari la conținut

Monica Pop despre un medicament în vogă: „Fiţi atenţi! Să nu cumpăraţi aşa ceva! Este FAKE NEWS”

Monica Pop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Medicul oftalmolog Monica Pop atrage atenția asupra unui fake-news care circulă în aceste zile pe rețelele de socializare. Este vorba de un medicament minune care redă vederea fără a fi necesară intervenția medicală.

„Altă înșelătorie oribilă şi periculoasă pe facebook. Tot pentru naivi şi creduli. Interviu fals, inventat, inexistent!

Cum să credeți într-un medicament minune care redă vederea fără nicio intervenţie.

Cum poate crede cineva că eu mă pot preta la asemenea mizerabilă reclamă?!

Nişte nemernici fără scrupule folosesc numele meu (şi nu numai) pentru a înșela şi câştiga bani prin înșelătorie.

Fiți atenți! Nu cumva să cumpărați”, scrie dr. Monica Pop pe pagina sa de socializare.

Nu este prima dată când medicul Monica Pop este ținta unor fake news-uri. Aceasta a mai apărut și într-o serie de reclame pentru slăbit.

„Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele „Medicamente”, reclamele, totul e o înșelătorie ordinară! E posibil ca Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecințele lor?

Acești ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slabi cu mizeriile de pastile, soluții, lichide etc, toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciți! Oribil!

Dacă ar există medicamente de slăbit ar mai exista aproape un miliard de grași pe planetă?! Nu, desigur! E logic, nu ???!!! Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legătura cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționați de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?!

Au sute de reclamații și de raportări!!! Fără rezultat! Nu e prima dată abordat acest subiect! La fel și despre unele invenții de medicamente prezentate ca „Miraculoase” pentru diferite boli: cancer, diabet, hipertensiune,!!! Etc!

De ce permiteți așa ceva? La oameni v-ați gândit?!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de socializare la începutul acestui an.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel