luni, octombrie 3, 2022

Monica Pop, revoltată: Deja e prea mult pentru români. Doar n-o să-i lăsăm să moară în casă înghețați.

Medicul oftalmolog Monica Pop este tranșantă în ceea ce privește criza energiei din România și încercările de a face economie în România, despre care spune că ”sunt inadmisibile”.

Monica Pop a vorbit la Antena 3 mai ales despre familiile fără posibilități. „Dacă nu au cu ce să-și plătească facturi, n-o să-i lăsăm să moară în casă și să-i găsim în casă înghețați”, a spus Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

Monica Pop, revoltată: Deja e prea mult pentru români. Doar n-o să-i lăsăm să moară în casă înghețați

Medicul oftalmolog vine cu o propunere pentru politicienii români: „Fiecare parlamentar ar putea să ia una, două, trei familii de oameni nevoiași ca să-i ajute să poată depăși iarna”

„Deja este mult prea mult pentru români. Eu cred că lucrurile astea sunt inadmisibile, mai ales pentru faptul că unii au facturi de câte 3-4 ori mai mari decât până acum. Păi, până acum, cum a fost?

Nu e deloc plauzibil ceea ce ceea justifică și eu vreau să spun că Guvernul acesta și oricare altul ar trebui să asigure oamenilor un trai civilizat și nu să se gândească maica-mare dacă are cu ce să își facă un ceai la iarnă și dacă nu o să înghețe în casă.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare importantă: Ce sfânt prăznuiește Biseri...

Așa ceva e inadmisibil și încă o dată oamenii trebuie să reacționeze la lucrurile astea și să-și caute drepturile. Nu se poate lucrul ăsta. Atitudinea lor e așa pentru că le merge și pentru că au văzut că oamenii nu prea zic. Nu e normal așa ceva.

Oamenii trebuie să-și caute drepturile și să facă tot ce se poate ca lucruri astea să nu se întâmple și în niciun caz să nu tremure de frică că la iarnă nu vor avea ce mânca.

Nu am văzut niciun fel de parlamentar până acum sau o persoană care are o poziție financiară bună să spună că el ia 3 familii de săraci să le ajute la iarnă. Eu m-aș fi așteptat la lucrul ăsta și eu cred că ar fi normal să se întâmple așa. Cei care au posibilități, pentru că oamenii care n-au și care au pensii foarte mici nu sunt ei vinovați. Au lucrat o viață întreagă, au pensie ca dovadă că au lucrat.

Te-ar mai interesa: Cât de sănătoși sunt ficățeii de pui: Sursă de fie...

Dacă nu au cu ce să-și plătească facturi, n-o să-i lăsăm să moară în casă și să-i găsim în casă înghețați.

Fiecare parlamentar ar putea să ia una, două, trei familii de oameni nevoiași ca să-i ajute să poată depăși iarna”, a declarat Monica Pop, potrivit sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private