joi, august 18, 2022

Sorin Oprescu, fostul primar al Bucureștiului, este un personaj controversat la această oră, după ce Grecia a anunțat că nu va fi extrădat în România. Motivul? Condițiile de detenție din țara noastră.

Curtea de Apel din Atena a respins cererea României de extrădare a lui Sorin Oprescu, aflat în libertate după ce a plătit o cauțiune de 5.000 de euro.

Magistrații eleni au luat această decizie considerând că Sorin Oprescu nu ar beneficia de condiții decente în închisorile din România, dacă ar fi extrădat şi nu se va putea trata pentru bolile de care suferă. Prin urmare, Sorin Oprescu rămâne în Grecia pe perioadă nedeterminată.

Te-ar mai interesa: Secretele tenului perfect după 50 de ani: cum ne î...

Monica Pop a comentat cazul Sorin Oprescu și a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la comportamentul și la faptele acestuia.

Analizând motivele care au stat la baza condamnării fostului primar al Capitalei, medicul oftalmolog Monica Pop a spus:

Sorin Oprescu

„Cred că sunt cea mai în măsură să spun lucrurile astea. Să știți că Sorin a fost coleg cu noi, mai mare puțin.

Întotdeauna s-a purtat extraordinar și toți bolnavii pe care i-am trimis acolo, de toate condițiile sociale, vai de capul lor, s-a purtat absolut extraordinar.

Și nu cred că să știți că lumea a fost consternată de numărul de ani pe care i-a primit, pentru că nu se poate să stai 11 ani, deci dublu față de pedeapsa propusă și ăleia care e beată la volan, omoară doi copii îi dai patru ani? (n.r referire la cazul șoferiței care a ucis două fete în cartierul Andronache din Bucureşti şi căreia procurorul a propus o pedeapsă de 4 ani de închisoare)

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: 30 de sfaturi simple pentru o ...

E posibil așa ceva dublarea pedepsei? Gândiți-vă câți oameni de afaceri și tot felul de personaje, politice sau mai puțin politice, au avut procese de corupție și i-au dat doi ani cu suspendare, un an cu suspendare și așa mai departe.

Şi lui îi dă 11 ani cu executare, unui diabetic insulino-dependent care a salvat mii și mii și mii de vieți? E posibil așa ceva?

El nu e căsătorit cu cu acte, şi să îi ia casa partenerului de viață, se poate așa ceva”, a declarat medicul oftalmolog Monica Pop în emisiunea Exces de putere.

Te-ar mai interesa: Sarea, tratament eficient folosit de mii de ani...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private