Sari la conținut

Monica Pop, semnal de alarmă. „Aglomerația între 20.30- 21.00 nu e o zădărnicie a combaterii bolilor?!”

Se anunță noi restricții!

Monica Pop trage un semnal de alarmă. „Aglomerația între 20.30- 21.00 nu e o zădărnicie a combaterii bolilor?!”

Monica Pop este cunoscută publicului larg drept una dintre cele mai autorizate voci în privința sănătății. Cunoscutul medic oftalmolog și-a exprimat punctele de vedere cu nepărtinire și incisivitate.

În ultima sa postare de pe pagina de Facebook, Monica Pop vorbește despre un subiect mai puțin abordat de presa din România. Aceasta este de părere că închiderea magazinelor la ora 21.00 are un efect contrar celui scontat de autorități. Cu toate că se circulă legal până la ora 23.00, magazinele se închid cu două ore mai devreme, ceea ce duce la aglomerație și risc de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Monica Pop, semnal de alarmă. „Aglomerația între 20.30- 21.00 nu e o zădărnicie a combaterii bolilor?!”

„Închiderea magazinelor la ora 21.00, deși se circulă legal până la 23.00. Aglomerația între 20.30- 21.00 nu e o zădărnicie a combaterii bolilor??!!

Este, clar!

E normal să fie așa? Din ce motiv??!! Cine hotărăște împotriva rațiunii, a normalului, a oamenilor:! Înainte de 21.00 e foarte aglomerat, crește riscul!! Măcar până la ora 22.00 ar trebui să fie deschise!!

De ce e altfel??!! Cui și la ce folosește?

Explicații?! Aaa, da, am uitat, ei nu fac cumpărături, doar LISTE!!!!”, este mesajul medicului Monica Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel