Sari la conținut

Ce au înțeles unii oameni din prima zi de relaxare. Au luat cu asalt un magazin, fericiți că nu le mai trebuie declarație

Relaxare de restricții undeva în România. Și să sperăm că este un caz izolat, deși conaționalii pot fi plini de surprize.

Este prima zi de relaxare, iar românii dau năvală. Se vede treaba că au așteptat 15 mai. Oamenii au format cozi uriașe și se înghesuie în magazin. Sute de persoane au luat cu asalt un magazin din comuna Florești. În prima zi în care au avut voie să iasă din casă fără declarație, floreștenii s-au înghesuit, la propriu, pentru a cumpăra jucării și haine (articole specifice magazinului), anunță portalcj.ro.

Coada ajungea până în strada principală, iar în interiorul magazinului, oamenii abia se mișcau de înghesuiala creată.

România intră în stare de alertă pentru 30 de zile, începând cu data de azi.

Atenție! Președintele Iohannis a declarat că dacă restricțiile impuse de starea de alertă nu vor fi respectate, România va putea înregistra cazuri noi de infectare cu COVID-19, iar situația se poate agrava, revenind la starea de urgență.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel