miercuri, martie 22, 2023

Monica Pop, situație revoltătoare: „Cei care chiar țin la mine sa fie liniștiți! Nu mor caii când vor câinii!”

În urmă cu ceva timp, fiind prezentă într-un platou de televiziune a ținut să-i arate dr. Alexandru Rafila locul de pe umăr în unde se vedea semnul perfuziei. Aceasta nu a specificat exact faptul că urmează un tratament, după aproximativ şapte ani de la depistarea cancerului care i-a afectat colonul. Mulți ziariști au înțeles că e vorba de chimioterapie, așa că au titrat cu litere mari, faptul că „după o luptă îndelungată cu o boală grea, atunci când credea că a învins-o, cunoscutul medic a aflat că boala a recidivat, iar evoluția sa este relativă”.

Te-ar mai interesa: Dispneea este simptomul alarmant ce indică un canc...

Monica Pop a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care explică faptul că NU suferă de cancer. Aceasta consideră că este o răutate și o situație revoltătoare. Și doar fuga după audiență poate lăsa loc unei asemenea știri false.

„Sunt bine! Oribilă dorința josnică de audiență pentru unii din media! Minciuni, scoateri din context, interpretări după interes, crasă dezinformare! Și jignitoare, dar nu le pasă! Iar când e vorba despre sănătate și viață, e incalificabil!!!

Cu câtă lipsă crasă de profesionalism „anunță” așa ziși jurnaliști, care numai de calitate îndoielnică pot fi, din moment ce habar n-au despre o situatie pe care, cică, o descriu, că eu aș avea din nou probleme cu boala!

Poate că unii asa ar vrea sa fie! Oribil! Dar, pentru cei pentru care eu reprezint ceva, care țin la mine, prieteni, apropiați, pacienți foști, actuali și viitori, colegi, oameni de bine, anunț pe această cale că SUNT BINE ȘI CĂ NU AM ÎNTRERUPT TRATAMENTUL de ANI de zile, pentru ca așa este schema, nu pentru alt motiv, oribil inventat numai de ei!
L-am făcut mereu, periodic, conform indicațiilor. Dar în tot acest timp, am avut o viață normală, ca și înainte, atât profesională cât și acasă! Nu am ascuns niciodată nimic legat de acest aspect.

Monica Pop, situație revoltătoare: „Cei care chiar țin la mine sa fie liniștiți! Nu mor caii când vor câinii!”.

Am ales să fac public despre boală pentru a încuraja pe cei afectati. Și pentru a combate afirmațiile unor moderatori lipsiți de cunostințe dar și de suflet, care descurajează oribil pacienții cu această boală, numind-o, oribil, „necruțătoare” „neiertatoare” sau chiar și ” letală”! Când ar putea perfect înlocui aceste cuvinte crunte cu ” boală severă”, „boala gravă”! etc.

Nu le pasă deloc că pot zdrobi suflete și speranțe!

Când spui că boala e necruțătoare, pacientul, și asa afectat si psihic, (e și normal), se gândește că oricum va muri dacă așa a spus nu știu care la tv! Si cade moral, e descurajat si abia atunci poate” cădea” de tot!

Atitudine urâtă și nepermisă pentru cei care se pretind reprezentanți ai mediei! Arată incultură crasă și răutate! Fac mult rău și sunt convinsă că ei știu asta, dar, nu le pasă! Deloc! Audiență să fie! Cu orice preț!
Marti seara, 19.01, în emisiunea de la Antena 3 am spus că vin de la tratament perfuzie, bineînțeles că era adevarat (e periodică), pentru a explica unul din motivele pentru care nu mă vaccinez (Dr. Rafila a și spus acolo că pacienții oncologici, sub tratament, nu se vaccinează. Dar am și altul – șoc anafilactic în antecedente) și pentru a explica de ce am mască în platou! În nici un caz nu pentru altceva! Dar HIENELE abia au așteptat să scrie o mizerie neadevarată, ceva tragic, unii din ei, din pacate, la care chiar nu ma așteptam!
Cei care chiar țin la mine sa fie liniștiți! Le mulțumesc pentru mesajele de suflet Nu mor caii când vor CÂINII!”, este mesajul medicului Monica Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private