Sari la conținut

Monica Pop: „Țelul este să fie omul sănătos și asta nu se întâmplă din moment ce îi lasă  pe vaccinaţi …”

Din cuprinsul articolului

Creșterea numărului de cazuri, atrage mesaje de avertizare din partea cadrelor medicale care acuză Guvernul pentru gestionarea pandemiei. Medicul Monica Pop consideră vinovată conducerea pentru a exclus testarea celor vaccinați și a ales să relaxeze măsurile de protecție mult prea devreme.

„Politicianul trebuie să stea cu specialistul la masă după ce a terminat discursul lui politic care nu trebuie să conțină niciodată niciun fel de sfaturi medicale.

Am văzut niște lucruri inadmisibile, știți bine, că în urmă cu nu foarte mult timp politicienii mari, din conducerea mare, spuneau că cine s-a vaccinat nu mai trebuie să poarte mască, poate să facă orice.

Deci ei trebuie să lase scaunul medicului și specialistul să spună și să își asume. Să plătească fiecare pentru ce spune publicului. Să plătească și să răspundă să fie responsabil să le spună numai lucruri de care sunt convinși că sunt așa și nu lucruri politice, cum se întâmplă și să își facă norma politică.

„Ţelul este să fie omul sănătos”

Nu ăsta este țelul. Țelul este să fie omul sănătos și asta nu se întâmplă din moment ce îi lasă  pe vaccinaţi netestaţi.

Imaginați-vă următorul scenariu. Un medic vaccinat, nu se testează pentru că așa este recomandarea scelerată. Nu este normal așa ceva, el poate fi infectat.

Deci el a făcut vaccin, este în stare bună infectat, dar nu știe, că dacă nu s-a testat, nu știe. Şi are 30 de pacienți de văzut în ziua aia. Le dă tuturor. Deci din acest punct de vedere, vaccinul este pentru a proteja persoana respectivă de o formă gravă, dar nu are nicio legătură cu răspândirea și omul trebuie să știe lucrurile astea”, a spus medicul Monica Pop care a reamintit apoi de toţi artiștii care, deşi vaccinaţi, s-au reinfectat ajungând la spital, după ce au participat la evenimente şi concerte unde au avut libertăți.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel