marți, august 9, 2022

Monica Pop atrage un semnal de alarmă asupra reclamelor false despre așa zise medicamente minune care sunt asociate cu numele și imaginea ei. „Sunt niște produse inventate de ei, niște mizerii toxice și foarte periculoase care numai medicamente nu sunt”, a spus celebrul medic oftalmolog.

Monica Pop: „În primul rând nu sunt medicamente, asta e problema!”

„Sunt niște produse inventate de ei, niște mizerii toxice și foarte periculoase care numai medicamente nu sunt. Deci pur și simplu pe acești escroci nu-i interesează sănătatea oamenilor. Dimpotrivă, le face rău acest acest gen de vânzări, poduse care nu au nicio legătură cu medicamentele.

Te-ar mai interesa: Ce probleme se pot rezolva prin hipnoză: Poți culc...

Medicul Monica Pop spune că statul nu face nimic ca să apere pacienţii

Eu am două mari dureri.

Una, că statul nu face nimic ca să apere pacienţii, pentru că e total în detrimentul lor.

Şi în al doiea rând, faptul că sunt oameni care pot să creadă aşa ceva, în medicamente miraculoase care dintr-o dată redau vederea.

Ei se axează mai mult pe medicamente oftalmologice, pentru că sigur că vederea e mai importantă pentru orice om în lumea asta şi atunci ştiu ei că oamenii se uită şi citesc. Au pus şi nume de medici care nu există. Pe lângă noi câţiva medici care suntem în activiate sunt şi alte nume. Ţiriac, de exemplu. Nu este niciun fel de oftalmolog Ţiriac şi acolo e descris cu premii.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Capricorni, vă așteaptă o zi cu „scântei...

Monica Pop: „Un băiat de 16 ani era să îşi piardă ochiul”

În afară de astea, acolo mai sunt şi nişte interviuri inventate şi nişte poveşti pe care nu ştiu cum le pot crede oamenii din ţara asta. Că un student care a fost aclamat la un congres, că a inventat nu ştiu ce. Sunt nişte lucruri pe care oamenii nu trebuie să le creadă.

Am avut pacienţi care au cumpărat medicamente de pe internet. Un băiat de 16 ani, nu îl uit niciodată, anul trecut era să îşi piardă ochiul. Ferească Dumnezeu. Niciodată nu trebuie cumpărat aşa ceva, numai ce indică medicul oftalmolog şi medicul de specialitate.

Te-ar mai interesa: Ai 40 de ani? Consumă aceste alimente pentru o săn...

Aţi văzut că domnul doctor Zamfir se pricepe la viermi intestinali.

Domnul ministru Rafila face medicamente oftalmologice. E incredibil aşa ceva şi statul nu face nimic. Ei sunt foarte raportaţi, foarte reclamaţi.

Le-am spus tuturor pacienţilor să îi raporteze şi să anunţe Poliţia şi Protecţia Consumatorului. Deocamdată nu avem un rezultat aşa cum ar fi trebuit”, a spus medicul Monica Pop la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Previziunea care îngheață România: „Vom avem...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private