duminică, iunie 13, 2021

Monica Pop, victima unei înșelătorii: „Niște nemernici! Profită de disperarea persoanelor fără voință/ O invenție!!!”.

Medicul oftalmolog Monica Pop a făcut publică înșelătoria de care este legată și

numele său. Este vorba de anumite produse de slăbit așazis minune carer se adresează persoanelor supraponderale.

Monica Pop, victima unei înșelătorii: „Niște nemernici! Profită de disperarea persoanelor fără voință”

„W-Loss și Keto-Diet, o mare înșelătorie, pentru toți naivii supraponderali! Aveți grijă, nu cădeți în plasa acestor nemernici!!! E foarte periculos!!!

Iar au început mizerabilii impostori cu înșelătoria asta! Nu e adevarat nimic!!! NU CUMVA SĂ CREDEȚI!!! NU COMANDAȚI!

Nu e real ca eu aș fi luat, nici că am dat vreun interviu despre asta iar pozele sunt de peste 10 ani și nu au absolut

nicio legatură cu asemenea mizerii. Totul e inventat!!! Am slăbit mult atunci pentru că nu am mâncat! După un timp m-am îmbolnavit foarte grav. Am facut public!!!

Niște mari NEMERNICI profită din nou de necazul și disperarea persoanelor supraponderale, naive, fără voință, care încă cred că există medicamente de slăbit. Dacă ar exista, ar mai fi sute de milioane de grași pe planetă?

Iar eu, cum m-aș putea preta la mizeria asta??!! Invenții ordinare!!!

Raportați-i imediat, dacă vedeți reclamele! Iar interviul e inventat de ei!

Au fost raportați de sute de ori! Nu înțeleg de ce FB,

după atâtea raportări, poate tolera asemenea mizerie mincinoasă, care înșeală oamenii și le poate face foarte foarte mult rău! Răspândiți și raportați!!”, este mesajul Monicăi Pop pe pagina sa de Facebook.

Trucul cu care dr. Monica Pop a slabit 37 de kilograme - ADPM

A slăbit 37 de kilograme prin înfometare

Reamintim că în urmă cu 10 ani, fostul director al spitalului clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti a reușit să slăbească 37 de kilograme în doar câteva luni, prin înfometare. Astfel, fără sport sau regimuri alimentare complicate, ci doar cu o ceașcă de cafea neîndulcită timp de nouă zile a început lupta cu kilogramele în plus a doctorului.

„Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa.

Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă bluza cumpărată îmi era largă. Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 – 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate.

A doua zi, la ora mesei, s-a

întâmplat aceeaşi poveste, după care am început eu să îmi sun prietenii, pentru a sta cât mai departe de farfurie.

(…) După ce am am ajuns la 97 de kilograme am refuzat să mă mai urc pe cântar. Urmând regimul ajunsesem undeva la 60 de kilograme. Nu am apelat la niciun specialist. Am fost propriul meu nutriţionist”, povestea Monica Pop la acea vreme.

Ultimele stiri

Parteneri