vineri, iunie 2, 2023

Vitamina care trebuie luată toată viața. Monica Pop a dezvaluit care este vitamina pe care o recomanda pentru o imunitate de fier.

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea.

Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Cresterea imunitatii. Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Leon Dănăilă: “Adevărata maladie Alzheim...

Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență.

Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

medic

Mare atenție la aceste medicamente!

Medicul oftalmolog Monica Pop trage semnalul de alarmă în legătură cu efectele grave ale unor medicamente.

Potrivit medicului oftalmolog, pentru ochii uscaţi, înroşiţi sau lăcrimare şi vedere neclară ar putea fi de vină anumite medicamente pe care le ingerăm şi care au aceste efecte secundare.

Aceste medicamente pot genera reacții care pornesc de la simple iritații și ajung chiar la pierderea totală a vederii.

Te-ar mai interesa: Eliminarea acidului uric. Alimente și băuturi reco...

Monica Pop: Medicamentele cu cel mai mare risc sunt anticoncepționalele

„Există nenumărate categorii de medicamente pe al căror prospect se regăsesc și efecte secundare ca tulburările de vedere. Astfel, ce trebuie să ştim este că medicamentele cu cel mai mare risc sunt anticoncepționalele, inclusiv cele de nouă generație.

Singurii care le recomandă în continuare sunt ginecologii, fără a lua în calcul că riscul de accidente cerebrale e foarte mare atât în cazul persoanelor cu probleme vasculare, tromboze, cât și în cazul femeilor sănătoase.

Te-ar mai interesa: Laptele este mai hidratant decât apa. Studiu surpr...

Din 100 de femei, cinci pot experimenta aceste efecte. Acestea din urmă conțin atropină și beladonă, contraindicate în glaucom.

Acum câțiva ani, într-o singură noapte, mi-au venit șapte pacienți cu pupilele dilatate și vedere proastă. Nu luaseră niciun medicament, nu sufereau de nicio boală. Toți mâncaseră un anumit tip de halva cu beladonă”, avertizează prof. dr. Monica Pop, medic oftalmolog.

Te-ar mai interesa: Iată ce se întâmplă cu corpul tău dacă mănânci piz...

„În momentul în care clipeşti, lacrimile se răspândesc pe suprafața ochiului. Acest lucru îndepărtează impuritățile și previne infecțiile. De asemenea, te ajută să vezi clar.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private