luni, august 15, 2022

”Chestionată” în legătură cu viața ei personală, Monica Tatoiu a făcut cele mai picante dezvăluiri întro eisiune realizată de Denise Rifai.

Monica Tatoiu, una dintre cele mai celebre femeie de afaceri din România, cea care condus companie mare de cosmetice din România, a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto!”, a declarat femeia de afaceri.

Te-ar mai interesa: Adormirea Maicii Domnului. Preotul Vasile Ioana: F...

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri despre viața e personală la care nici Denise Rifai nu se aștepta.

Mai exact, aceasta a vorbit despre viața ei personală, dar și despre cariera profesională. Printre cele mai picante subiecte abrodate a fost chiar prima ei noapte de dragoste.

Monica Tatoiu a declarat că nu își amintește prea bine momentul, însă a ales acest lucru doar pentru a le face ”în ciudă” părinților ei. Precizările acesteia vin după ce Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii, a întrebat-o direct pe invitată cum și-a început viața intimă.

Te-ar mai interesa: Alzheimer și Parkinson: metoda naturală care ajută...

„V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”, iar răspunsul Monicăi Tatoiu a venit imediat.

Acesta a precizat că acum realizează că a fost o tâmpenie, însă s-a bucurat totuși de faptul că a scăpat repede de acest moment. Totodată, vedeta a mai dezvăluit că în opinia sa ”virginele nu sunt iubite de bărbați”, iar după acest moment, viața ei s-a schimbat radical.

Te-ar mai interesa: De ce ți se face somn după masă? Un expert elucide...

Monica Tatoiu: „Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus vedeta.

În timpul emisiunii, vedeta a făcut unele completări și despre sfaturile pe care i le-a dat fiul ei în această privință. Mai exact, aceasta i-a recomandat să stea departe de fetele virgine, inclusiv de femeile în vârstă.

Te-ar mai interesa: Atenție: Pofta de mâncare și durerile abdominale s...

„Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele ”, a mai spus femeia de afaceri la Kanal D.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private