joi, octombrie 6, 2022

Monturile: cum le tratăm? Vasi Rădulescu, medic și scriitor, a demontat câteva mituri pe pagina sa de socializare și transmite că monturile nu se tratează cu foi de varză!

Monturile, adică deformări ale piciorului, se pot trata doar prin intervenție chirurgicală, nu cu foile de varză – transmite, ironic, medicul român.

„Se întâmplă să aveți monturi la picioruș? Nu aveți? A, nu știți ce sunt alea monturi? Nu-i nimic, vine și explicația.

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Montul e atunci când osul vine câș, iese în evidență, deformează piciorul, deformează pantoful, deformează spațiul și influențează gravitația universului. Iar ca să tratați așa ceva, potrivit experților de pe interneți, nu aveți nevoie de vreun ortoped hiperspecializat, doamne ferește.

La ce bun să vă taie ăla oasele? Apelați cu încredere la foile de varză! Puneți-le pe mont și așteptați cinci, cincizeci sau cinci milioane de ani.


Monturile: cum le tratăm? Medic: FĂRĂ foi de varză

Dacă totuși au trecut cinci milioane și nu a dispărut montul, luați de la farmacie sau tehnică medicală una bucată orteză cu care sugrumați piciorul, să puneți oasele la capul lor, gândind fără capul vostru, că așa vă spun miile de site-uri întreținute de habarniști care n-au văzut niciodată o carte de medicină.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii atenționează: Risc mai mare de atac d...

Montul nu trece cu varză. Sau cu mititei și muștar. Nici cu orteză. Trece cu bisturiu. Îmi pare rău să vă demoralizez, dar mi-am asumat rolul acesta de mulți ani și asta e, m-am împăcat cu ideea.

Genială mi s-a părut o altă fază: unei doamne i s-a recomandat să pună praz în oțet, să-l țină peste noapte și apoi să apeleze la amestec pentru a trata un mont. Doamna a comentat debusolată: și cu prazul ăsta ce fac, îl pun pe picioare sau îl mănânc?

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

În rest, cu doctorul Marius Uscatu puteți rezolva orice mont, fără foi de varză. Pe alea le păstrați pentru sarmale”, a scris medicul Vasi Rădulescu pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private