Sari la conținut

Nicușor Dan a mințit în legătură cu starea sa de sănătate. „O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că …”

Nicușor Dan a mințit în legătură cu starea sa de sănătate. „O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că …”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a recunoscut că a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, abia după patru luni. Declarația surprinzătoare a fost făcută,marți, 31 august, de Nicușor Dan în momentul în care a fost întrebat dacă s-a vaccinat anti-covid.

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine știți, am fost în izolare în luna mai”, a declarat la conferință de presă în care prezintă un bilanț al primelor 10 luni de mandat în fruntea Primăriei Capitalei.

Nicușor Dan a mințit în legătură cu starea sa de sănătate

Acesta a mai spus că a stat în izolare, dar motivul pe care l-a invocat la acea dată a fost faptul că fetița sa este infectată cu COVID-19.

Citeste si:

„Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată, apoi m-am infectat și eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a mai spus Nicușor Dan.

După cum am scris și noi la acea dată, primarul general al Capitalei anunța, pe pagina sa de Facebook, pe 19 aprilie, că fetița sa a ieșit pozitivă la testul COVID-19.

„Fetița mea, Aheea, a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei) până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor”, scria Nicușor Dan pe Facebook.

Reamintim că Nicușor Dan s-a mai izolat o dată, în octombrie 2020, când a crezut că s-a infectat cu Covid-19, dar rezultatul testului a ieșit și atunci negativ.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.