Sari la conținut

Nicușor Dan, în carantină pentru 14 zile. „Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar”

Nicușor Dan, în carantină pentru 14 zile. „Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar”.

În cursul zilei de luni, 19 aprilie, primarul general al Capitalei a intrat că va intra pentru 14 zile în izolare. Nicușor Dan a făcut public faptul că fiica sa a fost depistată pozitiv cu Covid-19. Acesta a anunțat că intră în carantină, deși testul său a ieșit negativ.

„Fetița mea, Aheea a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei) până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor!”, a transmis primarul Capitalei pe contul său de Facebook.

Reamintim că Nicușor Dan s-a mai izolat o dată, în octombrie 2020, când a crezut că s-a infectat cu Covid-19, dar rezultatul testului a ieșit și atunci negativ.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel