sâmbătă, februarie 4, 2023

Cazul pedofilului polițist a uluit societatea civilă și, din păcate, zilnic apar noi detalii legate de modul monstruos de operare al celui care trebuia să apere oamenii, de fapt.

Se pare că Eugen Stan i-a pândit pe cei doi copii pe care i-a agresat în lift de mai multă vreme. Micuţii n-au fost aleşi la întâmplare, poliţistul ştiind foarte bine ce face şi cine sunt cei doi copilaşi. Conform spuselor vecinilor din blocul unde s-a produs incidentul, Eugen Stan şi-a gândit timp de două luni atacul, relatează cancan.ro.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre crizele de ficat. Ce semne apar câ...

Oamenii care locuiesc în zonă au povestit că Eugen Stan îi saluta pe toți şi părea extrem de liniştit şi relaxat. Şocul vecinilor a venit în momentul în care au văzut cine este acest bărbat, de fapt. Din parc, Eugen Stan îi urmărea pe cei doi fraţi şi încerca să le afle programul.

După ce a abuzat doi minori într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Capitală, Eugen Stan a fost arestat pentru 30 de zile şi arestat pentru trei fapte.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private