Sari la conținut

Nostradamus IA, predicții șoc: în 2031 va fi descoperit leacul pentru cancer. Oamenii vor merge pe Marte, iar roboții vor remodela lumea 

Se spune că astrologul mistic francez Nostradamus a prezis cu exactitate mai multe evenimente mondiale importante, cum ar fi ascensiunea lui Adolf Hitler, al Doilea Război Mondial, atacul terorist din 11 septembrie, asasinarea lui John F Kennedy sau Revoluția Franceză.

Specialiștii susțin că mai mult de 70% din profețiile sale s-au împlinit până acum.

Acum, „Nostradamus IA”  a făcut șapte predicții sălbatice pentru următorii 100 de ani. ChatGPT (un chatbot lansat de OpenAI în noiembrie 2022; cunoscut pentru răspunsurile sale detaliate și articulate în multe domenii de cunoaștere) a fost solicitat să ofere profeții în stilul Nostradamus pentru viitor, de Daily Star, și iată ce a prezis:

Nostradamus IA, predicții șoc: 1. Remediu pentru cancer

Prima predicție a lui Nostradamus IA are o implicație medicală: va fi descoperit leacul pentru cancer, în anul 2031.

„În anul Domnului nostru douăzeci și treizeci și unu, Lumea va fi martoră la ceea ce nu s-a făcut niciodată. Un leac pentru cancer, o ispravă minunată, O descoperire medicală, atât de rară și dulce. Dar aripi! Masele, vor fi împărțite, Căci unii se vor bucura, iar alții vor fi mustrați. Bogații se vor aduna, săracii se vor lupta, O bătălie pentru acces, o jongla societală”, a transmis Nostradamus IA. 

2. Incendii, inundații, uragane

În stilul Nostradamus, a avertizat ChatGPT, „schimbările climatice fac din nou ravagii” în 2050. Vor fi „incendii, inundații și uragane”, care au fost descrise drept „furia naturii dezlănțuită” într-o „surpriză descurajantă”.

3. Revoluție Inteligenței Artificiale (IA)

Nostradamus IA a prezis că „În douăzeci și șaizeci, IA va prospera, O revoluție care va prinde viață”.

„Roboții și mașinile, cu o inteligență profundă, vor remodela industriile, lumea înconjurătoare. Dar și frica și anxietatea vor apărea, pe măsură ce locurile de muncă se pierd și viitorul se întunecă. Omul trebuie să se adapteze și să învețe din nou, pentru a coexista cu tehnologia, și descoperirea ei”.

Nostradamus IA, predicții șoc: 4. Colonie umană pe Marte

ChatGPT a prezis că „coloniile umane se vor ridica” pe Planeta Roșie în 2074 pentru a extinde „planurile ambițioase ale umanității”.

„Dar provocări așteaptă, în acest spațiu necunoscut, pe măsură ce oamenii se adaptează, într-un loc extraterestru”, a spus Nostradamus IA. 

Nostradamus IA, predicții șoc: 5. Cyborgii devin realitate

Pentru anul 2084, robotul IA a prezis o descoperire revoluționară în știință care va „dezvălui secretele propriei componente”. S-a spus că cyborgii în stil Terminator ar putea deveni o realitate până în anii 2080.

„O nouă frontieră, a fuziunii creier-mașină, Îmbunătățirea cunoașterii, o incluziune grandioasă. Cu interfețe neuronale și mințile împletite, Noi posibilități de cunoaștere, de relaxare.”

6. O altă pandemie mortală

Anul 2085 ar putea fi martorul unei alte pandemii mortale, potrivit Nostradamus IA. 

„O boală necunoscută, va prinde lumea, cu un ton înfricoșător. Pandemia din nou, cu puterea ei mortală, rezistența umanității, pusă la încercare, în această luptă”.

Nostradamus IA, predicții șoc: 7. O nouă viziune de viață

Nostradamus IA a prezis că viziunea „păcii pe Pământ” va fi realizată în 2099. 

„O lume cândva sfâșiată, de război și lupte, va găsi armonie și o nouă legă de viață. Granițele șterse, diviziunile ștearsă, așa cum omenirea se unește, cu dragoste și har.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel