Sari la conținut

Noul Nostradamus prezice data exactă când va începe al 3-lea Război Mondial

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Supranumit „Noul Nostradamus”, astrologul Kushal Kumar a prezis conflictul dintre Israel și Hamas, dar şi tensiunile dintre Rusia și NATO.

Autoproclamat Nostradamus al zilelor noastre, el a prezis data exactă la care crede că va izbucni cel de-al treilea Război Mondial.

În timp ce scepticii ar putea respinge predicțiile sale ca pe niște presupuneri ușoare, Kumar susține că a folosit diagramele astrologice vedice, un sistem de astrologie impregnat de tradiția hindusă care interpretează presupusa „hartă a karmei noastre” prin pozițiile planetelor și stelelor.

noul nostradamus

Potrivit Daily Star, el a dezvăluit: „2024 a fost prezis a fi major îngrijorător în ceea ce privește condițiile de război în punctele fierbinți din întreaga lume, în special în jurul datei de 8 mai a fost indicat purtând cea mai mare escaladare în astfel de fronturi de război precum Coreea, China-Taiwan, Orientul Mijlociu, implicând Israelul și alții din Orientul Mijlociu, și Ucraina-Rusia, furia NATO ar putea, de asemenea, să-și găsească expresia.”

De asemenea, el a făcut aluzie la posibile crize de sănătate sau demisii în rândul liderilor implicați în aceste conflicte. În plus, el a avertizat asupra impactului grav asupra aviației și turismului, avertizând asupra unor posibile conspirații sau evenimente înșelătoare.

„În lumina acestor detalii, impresia care se desprinde este că un indiciu bine definit de alertă a găsit o mențiune pentru o mai bună îngrijire și o strategie adecvată pentru oamenii care contează în țările aflate în război, direct sau indirect.

Acum, ziua de marți, 18 iunie 2024, are cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa cel de-al treilea război mondial, deși 10 și 29 iunie pot avea și ele un cuvânt de spus”, anticipează astrologul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel