Sari la conținut

Nu atât de TÂNĂR, dar extrem de NELINIȘTIT. Un actor celebru de la Hollywood, îndrăgit de mii de români, diagnosticat cu cancer. Care a fost simptomul care l-a trimis la spital

Nu atât de TÂNĂR, dar extrem de NELINIȘTIT. Un actor celebru de la Hollywood, îndrăgit de mii de români, diagnosticat cu cancer. Care a fost simptomul care l-a trimis la spital.

Eric Braeden, care joacă rolul lui Victor Newman în „The Young and the Restless”, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer.

Actorul și-a împărtășit povestea într-o postare pe Facebook vineri, explicând că, pe măsură ce se recupera de la o intervenție chirurgicală la genunchi, „a început să aibă probleme” cu prostata.

În mesajul său către fani, actorul de la Hollywood i-a avertizat, de asemenea, să fie conștienți de sănătatea lor.

„Urăsc să fiu atât de personal, dar cred că acest lucru poate fi bun pentru niște bărbați mai în vârstă care pot sau nu să asculte asta”, a spus vedeta de televiziune în vârstă de 82 de ani. — „Li se va întâmpla și lor”.

Un actor celebru de la Hollywood, diagnosticat cu cancer. Simptomul care l-a trimis la spital

Problema l-a trimis la spital, unde a fost tratat pentru urinare frecventă. După ce s-a consultat cu mai mulți medici, a descoperit că are cancer.

„Inutil să spun că am fost surprins, dar eram hotărât să mă descurc”, a spus Braeden, potrivit ew.com

După ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea cancerului, actorul primește acum tratamente care îi stimulează sistemul imunitar pentru a lupta împotriva celulelor canceroase de înaltă calitate.

Rutina provoacă simptome asemănătoare gripei și face parte dintr-un plan de șase săptămâni. Braeden a încheiat cu o notă plină de speranță, spunând că învață să fie peste nevoile sale de sănătate pe măsură ce se recuperează.

„Deci în stadiul ăsta sunt acum. Sunt puțin luat prin surprindere, dar nu prea mult”, a spus el.

„Am învățat acum să-mi ascult mai mult corpul și să nu mă mai epuizez. O să-l înțeleg. Și voi fi din nou în formă maximă în curând.”

Aproape de sfârșitul videoclipului de 13 minute, actorul a devenit emoționat în timp ce le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat și și-a exprimat recunoștința pentru rolul său de lungă durată în serialul CBS, în care a jucat din 1980.

„Încă sunt fericit că pot merge la muncă”, a spus el. „Îmi distrage atentia. Iubesc actoria. Îmi place să știu că distrez oamenii. Și, da, apreciez sprijinul vostru. Înseamnă foarte mult.”

Braeden a postat pentru prima dată despre sănătatea sa la sfârșitul lunii martie, spunând că i-a fost îndepărtată o „tumoare malignă” din vezică.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel