miercuri, mai 31, 2023

De la neutralizarea mirosurilor până la desumflarea ochilor obosiți, deblochăm puterile secrete ale ceaiului.

Singurul lucru pe care îl iubim mai mult decât un hack ieftin și ușor este unul care, de asemenea, reduce risipa. Așa că vă prezentăm o listă de idei foarte utilă despre cum să reutilizați pliculețele de ceai uzate.

La fel ca cojile de citrice, frunzele de ceai au o mulțime de puteri magice și probabil ar trebui să te gândești de două ori înainte de a le arunca una din nou.

Te-ar mai interesa: CNSU a aprobat Planul Național de Răspuns la Situa...

Nu mai arunca pliculețele după ce ai băut ceai. Iată ce poți să faci cu ele! Câteva trucuri grozave, pe care e musai să le încerci!

Protejați plantele de apartament de bolile fungice

Preparați din nou pliculețe de ceai uzate și folosiți ceaiul slab (răcit) pentru a vă uda plantele.

Neutralizați mirosurile

Răspândiți frunzele de ceai uscate în locuri mirositoare, cum ar fi cutia de gunoi sau în fundul sacilor de gunoi pentru a combate mirosul neplăcut în mod natural.


Dezgrasați oalele și tigăile

Înmuiați vasele în apă cu un pliculeț de ceai uzat aruncat și urmăriți cum ceaiul funcționează pentru a slăbi alimentele lipite și a sparge grăsimea.

Înțepătura de la mușcăturile de insecte și arsurile solare

Pune un pliculet de ceai umed rece pe zona afectată și folosește-l ca o compresă pentru a reduce durerea și inflamația.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

Faceți o clătire a părului

Ceaiul este o modalitate excelentă și naturală de a elimina acumularea de produse deranjante de pe podoaba ta capilară. Pur și simplu înmuiați trei sau patru pliculețe de ceai uzate în apă caldă și turnați-o pe cap după șamponarea și condiționare. Nu clătiți.

Un remediu pentru ochii obosiți

Poți spune adio castraveților! În schimb, puneți pliculețe reci de ceai peste ochi pentru un efect de dezumflare. Taninurile din frunzele de ceai pot reduce pungile și cearcănele, potrivit Southern Living.

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private