Sari la conținut

”Nu știu dacă e potrivit să zic asta ca medic, dar vă spun”. Monica Pop: E foarte greu de înțeles așa ceva pentru oameni care nu au trecut prin asta

Monica Pop, una dintre cele mai apreciate doctorițe din țară, crede în reîncarnare. Bunica sa a influențat-o în mare măsură.

”Chiar cred în reîncarnare. Nu știu dacă e potrivit să zic asta ca medic, dar vă spun. Persoana cea mai importantă din viața mea până la un anumit punct a fost bunica mea. Avea niște ochi albaștri, plini de lumină”, a povestit medicul Monica Pop, cu mult timp în urmă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

După 35 de ani, s-a întâmplat.

”Am găsit acesi ochi albaștri la o tânără și am rămas consternată. E un albastru deosebit. Nu e prima dată când cred în asta, am mai întâlnit lucruri de genul acesta. E foarte greu de înțeles așa ceva pentru oameni care nu au trecut prin asta”, a concluzionat medicul Pop.

Dacă ochii copilului tău arată așa, trebuie să mergi urgent la medic. Monica Pop, medic oftalmolog, spune că acest semn anunță o boală gravă.

Tratament pentru creșterea imunității

„Tratament pentru creşterea imunităţii – Proxilaxia îmbolnăvirii

Recomandare:

Dr. Monica Pop: „Aproape toată populaţia are deficit de vitamina D3 şi e mult mai expusă la îmbolnăviri”

– Isoprinosine 3 pe zi, un flacon

– Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)

– Vitamina D3, foarte foarte importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi.

Totul, o lună.

Apoi, continuaţi cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).

Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în „acțiune”!

Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, a mai spusprof. dr. Monica Pop, într-o postare pe pagina de Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel