duminică, iulie 3, 2022

O asistentă medicală, concediată pentru că avea cont pe OnlyFans. Acum câștigă lunar 200 de mii de dolari.

Allie Rae, în vârstă de 37 de ani, este o fostă o asistentă medicală care a lucrat pe secția ATI a unui spital din Boston și fost veteran US Navy. Aceasta a rămas fără job după ce șefii ei au descoperit că are un cont pe OnlyFans, un site pentru adulți.

Potrivit New York Post, femeia a lucrat aproximativ 14 ore zilnic în timpul pandemiei și a luptat împotriva Covid. Cu toate acestea, din cauza stresului provocat de pandemie. a început să posteze poze cu ea pe un site pentru adulți. A început cu poze în costum de baie și a adunat în prezent 73.000 de urmăritori.

Te-ar mai interesa: Mituri despre boala tăcută care face prăpăd în lum...


O asistentă medicală, concediată pentru că avea cont pe OnlyFans: „Am fost o asistentă medicală foarte respectată”

Nu după mult timp, unii dintre pacienții pe care i-a îngrijit au afirmat că au văzut-o pe celebra platformă destinată adulților și, mai mult decât atât, au făcut mai multe plângeri pe care le-au predat conducerii spitalului.

„Am postat la început două fotografii. Au trecut două săptămâni fără ca eu să postez nimic, dar oamenii așteaptau cu nerăbdare postările mele. După prima lună, poat o lună și jumătate, am adunat cu ușurință 8.000 de dolari. În calitate de asistentă, câștigam șase, poate șapte mii pe lună”, a declarat Rae, potrivit sursei citate.

Câțiva colegi din unitatea de terapie intensivă neonatală unde lucrează au dat peste câteva dintre fotografiile ei ”mai blânde” de la sfârșitul anului 2020. În acest fel, capturile de ecran de pe site-ul pentru adulți au ajuns în biroul șefului său.

Te-ar mai interesa: Rune 4 – 10 iulie. Mihai Voropchievici: O su...

Din păcate, asistenta a fost pusă să aleagă între spital și site-ul pentru adulți. „Nu mică a fost mirarea conducerii când am renunțat la spitalul toxic în favoarea OnlyFans”, a răspuns ea.

„Am fost o asistentă medicală foarte respectată în unitatea mea, de fapt am pregătit toate noile asistentele”, a spus Rae, adăugând că, după ce povestea ei a devenit publică ”nenumărate asistente medicale” și alți lucrători din domeniul sănătății au întrebat-o cum își pot deschide și ei propriile pagini pe site-ul de adulți.

Te-ar mai interesa: Unele tipuri de brânză, inamicii sănătății. Cine N...

Allie Rae câștigă lunar 200 de mii de dolari

Acum, Rae, originară din Texas și mamă a trei copii, estimează un venit lunar de 200.000 de dolari.

„Este o slujbă cu normă întreagă … muncim foarte mult. Fetele care au astfel de succes pe OnlyFans, nu doar postează și apoi merg doar la cină și petrecere”, a spus Rae, adăugând că muncește mai multe ore acum decât a făcut-o ca asistentă medicală.

Rae este căsătorită de la 18 ani cu același bărbat și are trei copii (cei mai mari având 17, respectiv 18 ani).

Te-ar mai interesa: Colesterolul marit: Cresterea se poate preveni?...

„În primul rând, dacă ești într-o relație, trebuie să te asiguri că ai o comunicare solidă cu partenerul tău, asta este cheia. Eu și soțul meu, din fericire, avem o relație excelentă”, a spus ea.

Rae a spus că folosește banii OnlyFans pentru a plăti  taxele pentru falcultățile copiilor și pentru a investi în proprietatea din Florida pentru ca familia ei să se stabilească acolo.

Te-ar mai interesa: „Acțiuni urgente” în Europa. OMS cere limita...

„Sunt o femeie educată, o soție, o mamă, sunt încă foarte loială soțului meu. Cred că există un stigmat că nu ai putea să vezi așa ceva la OnlyFans”, a spus fosta asistentă medicală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private