vineri, august 19, 2022

O clujeancă de 102 ani, operată cu succes de cancer. „Acum nu mi-e deloc frică de moarte. Încă nu mi-a venit vremea să dau în primire”.

În luna iulie, o pacientă în vârstă de 102 ani a fost operată de cancer renal la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca. „Starea ei de sănătate este „extrem de favorabilă”, au transmis medicii.

„Atât de fin a lucrat (medicul Vlad Schiţcu – n.red.), atât de amabil mi-a explicat ce și cum. A fost foarte drăguț cu mine”, a spus doamna Elena la câteva zile după operaţie. După ce s-a externat a spus că a avut şi unele dureri.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...

O clujeancă de 102 ani, operată cu succes de cancer

„Am avut dureri destul de mari săptămâna trecută, înainte să îmi scoată firele, dar acolo, când mi-au scos firele nu m-a durut deloc, nu am simțit nimic.

Am făcut rugăciune lui Dumnezeu până nu mi-au scos firele ca să adorm și să îmi ierte păcatele. Am adormit de câteva ori și am crezut că voi adormi de tot. Și uite că sunt aici și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt aici.

Aceste treburi, întâmplări eu le numesc ”micile minuni” date de Dumnezeu. Încă nu mi-a venit vremea să dau în primire. Acuma merg spre bine. Am început să mănânc acum și chiar mă simt bine. Mi-am făcut o ciorbă de zarzavat cu aripi de pui pentru că nu am dinți și aripile sunt mai moi și pot să le mănânc… (râde)… Şi să știi că spre seară m-am simțit mai bine”, a mai spus ea, la Ziua de Cluj.

Te-ar mai interesa: Nu trebuie să petreci NICIODATĂ mai mult de cinci ...

Clujeanca de 102 ani operată cu succes de cancer: ”Încă nu mi-a venit vremea să dau în primire”

Femeia a suferit o altă intervenție, la începutul pandemiei. A fost operată la ochiul stâng de cataractă, în locul celui drept având o proteză oculară de mai mulţi ani.

„Acum nu mi-e deloc frică de moarte. M-am rugat, i-am cerut iertare de la Dumnezeul meu pentru păcatele mele, am pus la punct tot şi mi-am curăţat sufletul şi i-am spus că eu oricând sunt gata. Mă străduiesc să nu supăr pe nimeni să nu fac vreun păcat, nu ies la bârfe, la taclale cu vecinii”, mai adaugă femeia de 102 ani.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila, acuzat că a dat „ca hoțul” 21 de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private