sâmbătă, iunie 25, 2022

Oamenii din Ucraina încă suferă după atacul militar început joi, 24 februarie 2022, când președintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis invazia acestei țări. În prezent, spitalele din Ucraina se confruntă cu o situație delicată.

În acest sens, pentru a sprijini curajul oamenilor din Ucraina și pentru a le asigura îngrijirea medicală atât de necesară, MedLife, o companie importantă în domeniul medical din România, va pune la dispoziție o serie de echipamente și materiale sanitare.

Te-ar mai interesa: Dormi cu luminile aprinse? Te poate face diabetic ...

MedLife, sprijin pentru Ucraina

MedLife vine în sprijinul celor mai afectate spitale din Ucraina urmând să pună la dispoziție echipamente și materiale sanitare

În mai puțin de 24 h compania a colectat peste 30 de tone de materiale sanitare și echipamente medicale din toate unitățile MedLife

După ce a trimis asistență medicală la frontiera cu Ucraina prin unitatea mobilă amplasată la Sighetu Marmației și a pus la dispoziție gratuit centrele pentru testare Covid-19, aflate în apropierea graniței, MedLife vine în sprijinul țării vecine cu aparatură medicală și materiale sanitare ce urmează să ajungă la cele mai afectate spitale.

Te-ar mai interesa: Dietă Iulia Albu: Am o singură zi pe săptămână în ...

Ajutorul umanitar cuprinde ecografe, paturi de spital, aparatură pentru sălile de intervenție chirurgicală, dispozitive medicale pentru dezinfecție și sterilizare, aparate de laborator și medicamente. Materialele au fost colectate la sediul central MedLife din București, urmând să fie transportate către Ucraina de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în această seară. La graniță, materialele vor fi ridicate și livrate de către autoritățile locale din Ucraina.

Te-ar mai interesa: Luna Plină în Capricorn. Astrolog: Vești mai neplă...

Potrivit reprezentaților MedLife, aceasta este prima tranșă de ajutoare umanitare ce pleacă către Ucraina, urmând ca în perioada imediat următoare să fie centralizate noi resurse în acest scop.

“Partenerii de la Zi de Bine ne-au trimis în seara zilei de ieri o listă de nevoi de la cele mai afectate spitale din Ucraina, listă dublată de o alta din partea Ambasadei. Ne-am mobilizat în regim de urgență și în mai puțin de 24 de ore am colectat peste 30 de tone de materiale. Sunt recunoscător tuturor colegilor pentru solidaritate și implicare. Credem că în astfel de momente contează mai mult ca oricând să fim întâi de toate oameni și să ajutăm la rândul nostru alți oameni. Umanitatea este principala noastră armă”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group, potrivit unui comunicat de presă.

Te-ar mai interesa: Usturoi: cum să-l folosești pentru curățarea arter...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private