duminică, ianuarie 29, 2023

O cunocută interpretă de muzică populară ar vrea să devină mamă la 77 de ani: „Așa mi-am pus în gând”.

Anul 2023 a început cu rezoluții extrem de puternice pentru cunoscuta interpretă de muzică populară, Saveta Bogdan.

Extrem de sinceră și de populară în rândul fanilor săi, aceasta nu s-a sfiit să vorbească despre cea mai mare dorință pe care o are. Și anume, aceea de a deveni bunică.

Te-ar mai interesa: Test psihologic: tu ce ai văzut prima dată în imag...

Saveta Bogdan ar vrea să devină mamă la 77 de ani: „Așa mi-am pus în gând”

Cătălina, fiica artistei, s-a căsătorit în America, dar nu are de gând prea curând să aducă un copil pe lume, altele fiind prioritățile sale actuale.

„Îmi doresc, în primul rând, să devin bunicuță. Ce să fac. Fata zice că ce am, acum cu războaiele astea… Ea are ideile ei.

Eu nu-mi iau nădejdea de la Dumnezeu, că El nu mă lasă. Trebuie să-mi trimită și mie un nepoțel sau o nepoată. Să aibă și fata, că au două case, au de toate. Să aibă moștenitori”, a declarat Saveta Bogdan în cadrul unui interviu.

Tocmai de aceea, deși are 77 de ani, interpreta de muzică populară este pregătită să înfieze un copil, pentru a-și alina dorul de a fi bunică.

Te-ar mai interesa: „Elixirul tinereții” promovat pe rețelele sociale ...


Șantaj la propria fiică

Mai mult decât atât, pentru a-și face și fiica să vrea să devină mamă, pe cale naturală sau nu, Saveta Bogdan declară că, îl va și duce în America.

Astfel, copilul și Cătălina se vor cunoaște, iar dacă fiica sa și soțul ei vor vrea să îl păstreze ei, va fi o mare realizare, dacă nu, interpreta își asumă în totalitate rolul de părinte și spune că se va ocupa singură de creșterea și educația acestuia.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

Dacă nu, eu le-am spus, înfiez un copil și-l cresc eu. Așa mi-am pus în gând, înfiez un copil, îl iau cu mine și îl duc acolo, la ei. Dacă vor să-l oprească bine, dacă nu, nu”, a declarat Saveta Bogdan, în cadrul unei emisiuni TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private