miercuri, iunie 29, 2022

O cunoscută vedetă a făcut stop cardio respirator. Primele declarații despre starea ei de sănătate

Vineri seara, Bia Khalifa, cunoscută influenceriță din România, a ajuns de urgență la spital și a suferit o operație. Din cauza unor dureri insuportabile, medicii au fost nevoiţi să o opereze de urgență de apendicită.

Doar că, înainte de intervenţie, fosta lui Dani Mocanu a fost la un pas de moarte. Bia Khalifa a făcut stop cardio respirator. Fosta iubită a lui Dani Mocanu a trecut prin clipe de groază şi se pare că în continuare se află în stare de șoc.

Te-ar mai interesa: Mai ușor să previi. Află 5 reguli FENG SHUI pentru...

Din ce îşi câştigă banii Bia Khalifa. S-a aflat adevărul abia acum...

O cunoscută vedetă a făcut stop cardio respirator. Primele declarații despre starea ei de sănătate

Potrivit spynews.ro, vedeta a suferit un șoc în momentul în care a realizat că i se va scoate un organ vital din organism şi a făcut stop cardio respirator.

„Am făcut un stop cardio respirator. Medicii au trebuit să mă resusciteze. Când sunt foarte speriată, respir foarte greu. A fost un șoc prea mare pentru mine. Era periculos să nu fac operația aceasta.

Șocul a fost că se scoate un organ vital din corpul meu. Nu pot să mă ridic din pat. Mi-au dat extrem de multe calmante. Fără calmante nu aș putea să rezist. Mă doare pieptul când respir. M-am trezit șocată. Mă uitam la mine și ziceam ‘’Sunt în viață, ce se întâmplă?’’

Te-ar mai interesa: Un medic explică de ce nu trebuie sărutați morții....

Au început dureri insuportabile, pe care nu le-am băgat în seamă. Mă durea șoldul drept, cu tot cu torace și picior. Durerea se agravase. Nu m-am gândit că ar putea fi o problemă. Sora mea mi-a spus să mergem la spital. Era ceva grav, nu puteam să merg. Mi s-a spus că trebuie să fiu operată de apendicită. Doctorii mi-au spus că sunt foarte infectată”, a declarat Bia Khalifa.

În momentul de față, Bia Khalifa este bine şi se află încă internată la spitalul Floreasca, acolo unde medicii o țin sub supraveghere.

Te-ar mai interesa: Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnulu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private