Sari la conținut

O cunoscută vedetă din România este însărcinată: „Mi-a apărut burta peste noapte”

O cunoscută vedetă din România este însărcinată. Pentru că sarcina are deja 6 luni, vloggerița a dezvăluit de ce a ales să păstreze secretul până acum.

„În primele două luni m-am simțit foarte rău, am stat mai mult în pat, eram practic o legumă. Nu făceam absolut nimic.

Vomam absolut tot ce mâncam, am și slăbit în perioada aceea vreo 4-5 kilograme și după aceea am început să mă simt mai bine. A fost ok”, a spus Cristina Almășan, într-un interviu pentru ciao.ro.

„Mi-a apărut burta peste noapte”

În ceea ce privește poftele din sarcină, aceasta a spus: „Am avut în primele luni. Am mâncat foarte multe fructe, atunci le-am și descoperit, aș putea spune.

Nu știu dacă ați mâncat vreodată mere roșii, sunt foarte bune, să încercați (râde – n.r.). Înainte mâncam foarte puține fructe. În primele săptămâni de sarcină am mâncat cu 70% fructe mai multe decât mâncam de obicei. Am poftit bere, ca niciodată.

Citeste si:

Mie nu-mi plăcea berea înainte și acum, în sarcină, mi-a fost poftă de bere. În rest, alte pofte n-am avut pentru că eu pofteam și înainte de sarcină la foarte multe chestii”, a mai spus ea.

„Până acum, am luat 8 kilograme. Oricum, mi-a apărut burta peste noapte. Foarte târziu mi-a apărut burtica. Și când mi-a apărut am fost puțin șocată că nu mă așteptam să crească atât de repede într-un timp atât de scurt. Cred că în două săptămâni maximum deja se vedea ditamai pepenele (râde – n.r.)”, a mărturisit vloggerița.

De ce a ținut sarcina ascunsă

„În primul rând, am ținut sarcina ascunsă pentru că părinții mei au aflat foarte târziu pentru că ei nu locuiesc în România și mi-a fost foarte greu să ajung eu la ei și nici ei n-au venit în țară. Așa că am ținut-o secret până aproape de momentul în care le-am spus și lor.

Asta s-a întâmplat acum, recent. Și le-am spus-o și într-un mod foarte drăguț și simpatic. Am făcut un soi de trailer de film împreună cu iubitul meu și i-am dus la cinema.

Le-am spus că mergem să vedem un film, dar acolo a fost surpriza cea mai mare pentru că, printre trailer-ele de film care se pun în mod normal la cinema, a urmat și trailer-ul acesta cu mine și cu el în care facem anunțul foarte drăguț.

A fost un moment foarte emoționant”, a povestit Cristina Almășan.

„Nu știm încă ce sex este. Momentan știe o singură prietenă”

„Nu știm încă ce sex este. Momentan știe o singură prietenă de-ale mele căreia i-am încredințat pliculețul cu sexul copilului și care a păstrat și încă păstrează secretul foarte bine.

Eu am răbdare, mai nerăbdător e iubitul meu să afle ce sex este. Sunt curioasă, dar în același timp îmi place să am emoția descoperirii și îmi place să mă bucur de surpriză.

O să aflu cu puțin timp înainte de naștere. O să facem un party la sfârșitul lunii iunie și atunci voi afla.” a mai spus ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.