Sari la conținut

O femeie de 60 de ani vrea să devină Miss Argentina. Multora nu le-a venit să creadă că are mai mult de 30 de ani

Sursă foto: instagram

Din cuprinsul articolului

Miss Argentina la 60 de ani. Alejandra Marisa Rodríguez, o avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani din Buenos Aires, a făcut senzație recent câștigând titlul de Miss Buenos Aires, astfel obținând accesul la concursul național de frumusețe, Miss Argentina. În decembrie anul trecut, concursul Miss Univers a făcut un pas important către incluziune prin eliminarea limitei de vârstă impusă încă din 1958.

Începând cu acest an, competiția nu mai restricționează participarea doar la femeile cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani. Prin urmare, regulamentul precizează că pot concura doar participantele care au împlinit vârsta legală de 18 ani. Această decizie a deschis calea pentru mai multe femei mature, inclusiv pentru avocata de 60 de ani, care radiază de tinerețe.

Alejandra Marisa Rodríguez a captat atenția rețelelor sociale latino după ce a obținut titlul de Miss Buenos Aires, reușind să iasă în evidență într-o competiție acerbă, unde concurența era alcătuită în mare parte din femei mult mai tinere, conform informațiilor furnizate de La Vanguardia. 

Miss Argentina la 60 de ani

„Sunt foarte încântată și onorată că am câștigat titlul de Miss Buenos Aires 2024. Vreau să le arăt tuturor femeilor că frumusețea nu are vârstă și că putem sparge bariere”, a declarat Rodríguez pe scenă, când a primit premiul. „M-am antrenat fizic, am lucrat la încrederea mea și mi-am îmbunătățit abilitățile pentru scenă. Am vrut să arăt că puterea feminină nu are limite”, a mai spus ea.

Discuțiile aprinse pe internet cu privire la aspectul tânăr al femeii în vârstă de 60 de ani au deja un ecou puternic, mulți exprimându-și uimirea și afirmând că arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără decât vârsta ei reală. În plus, oamenii consideră că are mari șanse să impresioneze și în etapa următoare a competiției pentru Miss Univers, respectiv la concursul Miss Argentina, programat pentru 25 mai, unde vor concura candidate din diverse regiuni ale Argentinei.

Când a fost întrebată despre secretul aspectului ei și modul în care reușește să își păstreze o aparență atât de tânără, Alejandra Marisa Rodríguez a dezvăluit că se antrenează de trei ori pe săptămână, adoptă postul intermitent, se străduiește să aibă o alimentație sănătoasă și folosește produse de îngrijire a pielii de calitate. Rodríguez este divorțată și în prezent nu este implicată în nicio relație, considerând că și acest aspect a contribuit într-o oarecare măsură la succesul ei pe scenă.

„Cred că judecătorii mi-au văzut încrederea și pasiunea de a reprezenta femeile din generația mea. Sunt hotărâtă să lupt pentru coroana de Miss Univers Argentina 2024”, a spus ea. „Frumusețea nu are termen de valabilitate, pentru a fi frumoasă trebuie doar să ai încredere în tine și să fii autentică”, a mai declarat ea.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel