miercuri, martie 22, 2023

O femeie s-a căsătorit cu sine însăși, dar a divorțat după doar 24 de ore. Sofi Maure, în vârstă de 25 de ani, o influenceriță cunoscută din Argentina, a apelat la rețelele de socializare, în februarie, pentru a-și informa fanii și adepții că s-a „căsătorit cu ea însăși”.

Ea a postat, de asemenea, imagini îmbrăcând o rochie de mireasă albă și o tiară aurie.

Sofi Maure, o influenceriță în vârstă de 25 de ani din Argentina, a șocat o lume întreagă atunci când a anunțat în mediul online că s-a căsătorit cu ea.

Te-ar mai interesa: Semne ale deficitului de vitamine pe care TREBUIE ...


O femeie s-a căsătorit cu sine însăși, dar a divorțat după doar 24 de ore. „Nu mai suport!”

„Azi, într-unul dintre cele mai importante momente din viața mea, am cumpărat o rochie de mireasă și am făcut un tort de nuntă pentru a mă căsători cu mine”, a scris aceasta.

Argentinianca are 500.000 de urmăritori pe Instagram și Twitter, iar luna trecută a afăcut anunțul căsătoriei cu ea însăși, în timp ce poza în rochia de mireasă.

Și, cu toate că a primit „sprijin” din partea unor urmăritori, Sofi a anunțat că divorțul este iminent, la doar 24 de ore din momentul în care și-a spus „DA”.

„Sunt căsătorită cu mine și nu mai suport! Înțeleg de ce există problema divorțului în cadrul familiilor”, a mai spus ea, potrivit ndtv.com.

Te-ar mai interesa: CNAS prelungeşte valabilitatea actualului contract...

Evident că urmăritorii ei nu s-au abținut de la glume.

„Ai găsit un avocat bun?” sau „Orice pentru un tweet și atenție”, au fost două dintre reacțiile acestora.

„Nu există limită pentru prostie, te rog să nu te aștepți prea mult de la această ființă umană dezgustătoare.”

„De aceea trebuie să te gândești bine înainte de a te căsători, Sofi”, a spus o persoană.

Te-ar mai interesa: Ce alimente se consumă în cea mai fericită țară di...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private