Sari la conținut

O mamă a trei copii, mesaj dintr-un buncăr din Kiev: Nu ne vom preda. Ucraina va câștiga

Olena, mama a trei copii, a transmis un mesaj emoționant dintr-un buncăr din Kiev. Femeia cere vem nevoie de ajutor din partea tuturor țărilor civilizate, pentru a opri acest act de agresiune barbară a Rusiei la adresa Ucrainei.

”În Kiev, situația este, bineînțeles, mai bună decât în Mariupol. Până acum, Kievul este foarte bine apărat. Toți oamenii care au rămas în Kiev fac tot posibilul pentru ca viața să continue.

Supermarketurile, farmaciile funcționează, mașinile de gunoi vin, foarte mulți oameni continuă să meargă la serviciu,” povestește Olena.

”Oameni, ca soțul meu de exemplu, s-au alăturat unităților de apărare teritorială, continuă să sape tranșee. Orașul a devenit o fortăreață, pentru a se apăra de invadatori.

Singura problemă este că nu ne putem apăra de rachetele care vin din aer, pentru că nu avem o zonă de interdicție aeriană. Suntem foarte vulnerabili.

Citeste si:

În fiecare zi, în fiecare noapte, clădirile rezidențiale sunt atinse de aceste rachete,” a adăugat aceasta.

Avem și un sentiment puternic, că nu ne vom preda

În momentul în care a fost întrebată cum se simte după trei săptămâni de război, femeia a spus că nu și-a pierdut speranța: ”mai avem speranță. Și avem și un sentiment puternic, că nu ne vom preda. Asta este sigur. Ucraina va câștiga”.

”Singurul lucru care ne doare foarte tare este ceea ce se întâmplă în Mariupol. Frații, surorile noastre, copiii sunt uciși. Din nefericire, acesta este prețul pe care Ucraina trebuie să-l plătească pentru independența ei, pentru existența ei.

Sper din toată inima că acest preț nu va deveni și mai mare. Nu mai vreau ca oamenii să moară. Vreau ca acest război să se termine curând.

Pentru asta avem nevoie de ajutor din partea tuturor țărilor civilizate, pentru a opri acest act de agresiune barbară a Rusiei la adresa Ucrainei,” a subliniat ea, potrivit Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.