duminică, ianuarie 29, 2023

O mare sportivă a României, infectată cu coronavirus.

După ce Simona Halep a fost testată pozitiv pentru testul COVID-19, o altă mare sportivă a României face același anunț. Este vorba de Gabriela Szabo, sportiva care a fost desemnată în 1999 cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă a Europei.

Gabriela Szabo a anunțat pe pagina sa de Facebook că are coronavirus.

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap.
Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare”.
Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!”, este mesajul Gabrielei Szabo.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private