marți, noiembrie 29, 2022

Superstarul pop, Britney Spears, care recent și-a recâștigat liberatatea în urma unei tutele judecătorești care i-a controlat viața timp de mai bine de 10, se confruntă cu o nouă dramă.

Imediat după ieșirea din tutelă, Britney Spears s-a căsătorit cu partenerul ei Asghari. Deși diferența de vârstă este destul de mare, Britney are 40 iar Asghari 28, nimic nu i-a împiedicat să dea naștere unui mic miracol, iar în aprilie cei doi au anunțat că așteaptă un copil.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci semințe de floarea-soarelu...

Din păcate, în urmă cu puțin timp, artista a anunțat într-o declarație comună cu partenerul ei, că a pierdut sarcina.

”Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Este o perioadă devastatoare pentru orice părinte”, au anunțat cântăreața și partenerul ei de viață în postare.

”Poate că ar fi trebuit să așteptăm cu anunțul sarcinii până am fi ajuns mai departe, dar eram prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră”, au adăugat cei doi.

”Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”, au conchis.

Te-ar mai interesa: RUNELE anunță bani și cadouri pentru ACEASTĂ zodie...

Cei doi s-au cunoscut pe platoul videoclipului ei Slumber Party în 2016. Spears și Asghari s-au logodit în septembrie anul trecut, la câteva zile după ce tatăl ei a depus o cerere de încetare a tutelei.

Spears are deja doi copii cu fostul soț Kevin Federline.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private