luni, mai 23, 2022

Vlăduța Lupău, cunoscută pentru melodiile sale de petrecere, urmează să devină părinte alături de alesul inimii, jucătorul de fotabal Adrian Rusu.

Recent, aceasta a povestit fanilor din mediul online, experiența neplăcută prin care a fost nevoită să treacă la un control medical, unde pur și simplu și-a dorit să afle dacă bebe este în regulă.

„Am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni, din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața. Am luat-o și eu la razna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare”, a povestit Vlăduța Lupău.

Te-ar mai interesa: Topul celor mai CURATE alimente. Lygia Alexandresc...

„Ajung acolo, medicul nu avea halat. Nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam. Mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce, pentru o femeie de rând, mi se pare mult. A vorbit și urât și flegmatic cu mine”, a completat.

„Mi-a zis și sexul bebelușului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu. Mă gândeam că, dacă dai peste unul de-ăla, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina”, a mai spus.

Ultima consultație a fost un succes, însă. „Sunt fericită! Bebe e bine și frumos… Am fost foarte mulțumită și foarte încântată de doamna doctor. Mi-a explicat mură-n gură totul. Mi s-a părut că-l văd perfect pe bebe. Mi s-a părut mai că mi-l dă în brațe”, a mai dezvăluit artista.

Te-ar mai interesa: Greșeala comună care afectează organismul! „În pri...

Vlăduța Lupău: Am avut încă două sarcini care s-au pierdut

„Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză”, a declarat Vlăduța Lupău.

Te-ar mai interesa: Previziunea teribilă a lui Bill Gates: Ce se va în...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private