Sari la conținut

O tânără cu cancer de sân terminal merge aproape zilnic la sală. E un exemplu de ambiție. Nu mai are sâni, iar medicii i-au mai dat 6 luni de trăit

Din cuprinsul articolului

Bella J, o tânără de 33 de ani cu cancer de sân în stadiu terminal face postări pe rețelele de socializare despre cum reușește să ducă o viață aproape normală chiar dacă lupră cu boala o boală cruntă. 

”Am 33 de ani, am cancer de sân metastatic în stadiu terminal. Multă lume nu își dă seama că am această boală. Mă lupt cu cancerul de aproape 4 ani și am cancer în stadiul IV de acum 2 ani. Cancerul a ajuns deja în plămâni și în oase și experimentez o mulțime de efecte secundare, atât din cauza bolii, cât și din cauza medicamentelor. Am dureri articulare, dureri de cap, buzele mi se umflă. Dar nu vreau să arăt că sunt obosită și bolnavă, așa că am ales să-mi injectez acid hialuronic în zona cearcănelor, merg la sală de câteva ori pe săptămână. Știu că această boală mă va omorî dar în timpul care mi-a mai rămas vreau să-mi trăiesc viața așa cum îmi place, să mă simt așa cum vreau și să arăt așa cum îmi doresc,” povestește tânără pe canalul său de youtube.

Cum își menține curajul

Tânără a explicat și cum reușește să mețină o atitudine pozitivă știind că nu mai are mult de trăit. Bella împarte cu prietenii săi de pe tiktok filmulețe în care dansează și încearcă să-și ironizeze boala.

”Nu poți să-mi iei viața încă”, se adresează ea bolii.

”Cum reușesc să mențin o energie pozitivă știind că o să mor curând. Chiar dacă doctorii mi-au spus că mai am 6 luni de trăit nu înseamnă că acesta este termenul. Încerc să duc o viață normală, să merg la sală, să petrec timp cu familia și cu prietenii, să-mi setez scopuri ca să-mi țin mintea ocupată. Poți trăi cu o boală terminală,” mai spune Bella.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel