Sari la conținut

O tânără de 20 de ani a născut direct în patul de acasă, deși a crezut că este „doar puțin balonată”. „Oamenii îmi spuneau că arăt gravidă şi chiar mă supăram… Acum știu: chiar eram însărcinată!”

O tânără de 20 de ani a născut direct în patul de acasă, deși a crezut că este „doar puțin balonată”. „Oamenii îmi spuneau că arăt gravidă şi eu chiar mă supăram… Acum știu: chiar eram însărcinată!”

Are 20 de ani, trăiește într-o țară care ia foarte în serios educația sexuală din școli, are injecția contraceptiva la zi, are deja o naștere la activ, dar, cu toate acestea, nu a știut că e însărcinată.  Este cazul Georgiei Crowther, din Coldhurst care este o zonă a orașului Oldham, Manchester.

O tânără de 20 de ani a născut direct în patul de acasă, deși a crezut că este „doar puțin balonată”

În vârstă de 20 de ani, femeia a spus că se simţea balonată, dar nu se gândea în niciun moment că ar putea fi însărcinată. Și, în niciun caz că sarcina ar fi avut 9 luni, în ciuda faptului că aceasta era deja mama unui copil sănătos.

Georgia Crowther avea o relaţie de patru ani, Calvin Home, în vârstă de 27 de ani. Cei doi se întorseseră acasă după o cină în familie, în seara zilei de 14 august. Tânăra începuse să aibă stări de rău, dar le-a pus pe seama oboselii, aşa că a ignorat totul şi a mers la culcare.

Spre dimineață s-a trezit cu dureri chinuitoare. După ce i s-a spus că va dura aproximativ 6 ore până în momentul în care va ajunge o ambulanţă, Georgia a hotărât să rămână în pat ca să se odihnească, timp în care Kalvin urma să aibă grijă de fiica lor de doi ani, Isla-Mae, potrivit Mirror.

Când s-a întors la etaj pentru a verifica în ce stare se afla iubita lui, a avut şocul de a o vedea aşezată pe podea, legănând un băieţel.

„Calvin era jos cu fetiţa noastră şi a crezut că dorm. Când a venit el, eram pe podea, căci tocmai născusem. Era la telefon cu ambulanţa şi l-am auzit spunând: „O, la naiba, e un copil mic aici”.

Stăteam în pat şi pur şi simplu am simţit că trebuie să împing. M-am proptit în mâini, stând în genunchi şi am început să împing, trăgând de plapumă”, a povestit femeia de 20 de ani, potrivit sursei citate. 

„Oamenii îmi spuneau că arăt gravidă şi eu chiar mă supăram… Acum știu: chiar eram însărcinată!”

Fiul celor doi englezi, Vincent Home, s-a născut pe 15 august,ă la 8.05. Mama și bebelușul au fost duși la Spitalul Royal Oldham, unde au rămas câteva zile pentru a se asigura că sunt sănătoși. Vincent a fost inițial transferat la Terapie Intensivă din cauza unei infecții.  Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Georgia a spus că până în momentul nașterii se simțea absolut bine și nu avea nicio idee că ar putea fi însărcinată.

„De când am născut-o pe fata mea, am avut mari probleme cu greutatea. Chiar şi când ieşeam în oraş, tot mă simţeam balonată. Nu aveam oricum mentruaţie pentru că făcusem injecţia contraceptivă. Oamenii îmi spuneau că arăt gravidă şi eu chiar mă supăram… Acum știu: chiar eram însărcinată!”, a adăugat Georgia.

Bunicii lui Vincent, Traci și George Crowther, recunosc că iniţial vestea a fost un şoc, dar totul s-a transformat în fericire pură.

„A fost foarte ciudat când am spus familiei. A fost mult şoc. Toată lumea a crezut că glumesc”, a continuat tânăra.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: