joi, septembrie 29, 2022

O zodie este atenționată. Daniela Simulescu, astrolog, a venit cu sfaturi importante pentru o zodie, care va întâmpina unele dificultăți în perioada 19 – 25 septembrie 2022.

Horoscopul zodiei berbec pentru săptămâna 19-25 septembrie 2022: „Prin intrarea Soarelui în Balanță, retrogradarea lui Mercur din Balanță în Fecioară, plus opoziția Venus – Neptun, e clar că totul este în zona relațională, iar aici mă gândesc la toate tipurile de relație din viața ta.

Te-ar mai interesa: Recomandarea medicului Mihaela Bilic. Acest fruct ...

Pe unele trebuie să le ajustezi, la unele trebuie să renunți, la unele trebuie să muncești, unele încep să-ți miroase, unele parcă le vezi și zici hai să-ți mai dau o speranță, hai să-ți mai dau un pic de încredere, hai că poate mai crești, hai că poate te mai schimbi.

Nu e cea mai bună perioadă să stați singuri, să vă izolați, să vă retrageți și să ziceți nu am nevoie de nimeni, mă descurc. Cu siguranță vă descurcați, dar în momentul în care ziceți că nu mă descurc, vedeți să nu fie doar o zvăpăială de copil, că e ceva ce nu vă convine.


Puțină grijă la partea financiară

O zodie este atenționată. În săptămâna care vine, chiar dacă nu sunteți voi atenți, ceilalți vin către voi, hai să vorbim, hai să lucrăm, hai să analizăm, hai să facem lucruri.

Te-ar mai interesa: Soțiile sâcâitoare îmbunătățesc sănătatea soților ...

Nu veți putea face nimic singur în săptămâna ce vine și nici nu e bine. Mercur, întorcându-se în Casa a 6-a, vedeți că și sectorul muncii cere anumite ajustări. S-ar putea să planificați ceva și să fiți sunați înainte că nu se mai ține. Pe moment vă enervați, dar respirați și mergeți mai departe. Asta e, se mai întâmplă din când în când.

Pentru că avem acel careu Saturn – Uranus, puțină grijă la partea financiară. V-am mai spus despre acest aspect în ultimul timp, dar poate e cazul să mai acordați atenție“, a spus, la DC News, astrologul Daniela SImulescu.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private