vineri, octombrie 22, 2021

Obiceiuri care favorizează potența, lucruri pe care trebuie să le cunoască toți bărbații pentru o viață intimă reușită și satisfăcătoare.

O viață intimă reușită, mai ales după 45 de ani, poate fi obținută

renunțând la câteva obiceiuri care o sabotează, iar mulți poate nici nu știu aceste aspecte.

Însă, este posibil și deloc greu de realizat. Ce recomandă specialiștii bărbaților pentru o viață de cuplu reușită.

Obiceiuri care favorizează potența

Renunțați la fumat

Nicotina este vasoconstrictoare. Îngustează vasele de sânge, ceea ce poate duce la deteriorarea arterelor și a venelor. Inclusiv pe cele din sfera genitală. Drept urmare, fumatul poate afecta serios viața intimă. Însă renunțarea la acest viciu vă va schimba viața în bine, libidoul va crește și viața de cuplu va fi vizibil îmbunătățită.

Apucați-vă de sport

Exercițiul fizic va îmbunătăți considerabil tonusul muscular și va crește libidoul. O rutină fizică va menține sistemul cardiovascular sănătos, vital pentru erecții și libido.

Sportul crește nivelul de endorfine, te ajută să te simți mai bine, este secretul fericirii.

Redu stresul

Poți începe cu tehnici simple de meditație sau cu yoga. Relaxarea va scădea nivelul hormonului de stres care afectează viața de cuplu.

Dormi mai mult

Lipsa somnului este legată de disfuncțiile erectile. Există o mulțime de soluții care pot combate insomnia. DETALII

Limitează

consumul de alcool

Cu limită, alcoolul e bun în cuplu. Un pahar cu vin poate detensiona situația și elibera fanteziile. Însă nu mai mult! Excesul exacerbează anxietatea. Specialiștii nu recomandă mai mult de două pahare în cazul bărbaților.

Consumați mai puțină cofeină

Cafeaua este vasoconstrictoare, deci are un efect negativ asupra fluxului sangvin.

Ciocolata, pe de altă parte, care conțină puțină cofeină, are efecte pozitive la nivel de libido. Și în cazul cafelei, specialiștii recomandă moderația.

Mănâncă sănătos

Colorat și cât mai multe plante și legume. Renunță la

prăjeli, fast-food și semipreparate, la mezeluri și alimente care au o listă lungă de compuși la ingrediente. Mizează pe simplu și natural, vei avea o viață de cuplu reușită.

Ultimele stiri