luni, decembrie 6, 2021

Cercetătorul Octavian Jurma trage din nou un semnal de alarmă cu privire la numărul mare de cazuri de coronavirus din ultima perioadă. Acesta este de părere că autoritățile ar trebuie să ia măsuri drastice pentru a încetini răspândirea virusului.

Iată mesajul publicat de el pe rețelele sociale:

„Situația a devenit atât de tensionata cu încercarea guvernului de a forța părinții sa își trimită copiii la scoală indiferent de gravitatea situației epidemiologice, încât prefer sa facem un pic haz de necaz înainte de a reveni la realitatea noastră întunecată.

Te-ar mai interesa: Primele măsuri după confirmarea variantei Omicron....

Azi mi-a fost dat sa aud ce mai mare aberație antivaccinare spusă public de o persoană panicată si isterică, ce părea scapătă de la balamuc:

“Cercetătorii au descoperit că vaccinul produce sterilitate pe trei generațiiiiii!!!!”

Văleu muică! Păi dacă produce sterilitate, de unde mai apare a doua si a treia generație?

Vezi că ai confundat vaccinul cu vecinul.

Tot azi m-a pufnit râsul când am auzit diverși miniștri din guvern declarând ca cetățenii trebuie să fie responsabili, că altfel va fi greu în spitale altfel.

Trăim in raiul negaționiștilor. O să vedem iarăși un exod spre iadul capitalist unde proștii se vaccinează cu vaccinul care sterilizează și guvernul își pedepsește cetățenii păzindu-i de boala care nu există.

Te-ar mai interesa: Adio, visul frumos s-a terminat! Scandalul amoros ...

Măcar așa știm sigur că daco-romanii vor fi singurii fertilizați prin infectarea obligatorie care se pregătește în școli.

Gata cu râsul.

Un român moare de COVID la fiecare 7 minute azi în România și singurul lucru de care e în stare guvernul să discute este cum să continue cu relaxarea și după 6 la mie.

Asta nu e amuzant, asta este diabolic.

Drept urmare, de săptămâna viitoare va muri un roman la fiecare 5 minute fără ca măcar un singur guvernant, sau parlamentar sau președinte, să vină să ne spună că acesta e un preț prea mare pentru marea noastră relaxare”, scrie Octavian Jurma pe Facebook. 

Te-ar mai interesa: Reprezentantul OMS în România: Testele ar trebui s...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri