duminică, septembrie 20, 2020

Olivia Steer a făcut declaraţii care cu siguranţă vor naşte controverse în legătură cu decesele anunţate în rîndul copiilor care nu s-au vaccinat pentru rujeola.

Cunoscuta vedetă TV împărtăşeşte părerea mai multor persoane şi afirmă că nu crede că decesele copiilor au fost cauzate de rujeolă. Mai mult, Olivia Steer afirmă că toată campania desfăşurată şi declaraţiile făcute sunt unele “politice”.

Citește și:

„Acestea sunt doar niște declarații politice. A văzut cineva vreo dovadă că acești copii au murit într-adevăr de rujeolă? Avem buletine de la medicina legală? Nu am văzut și nu au fost oferite niciodată publicului aceste dovezi. Am văzut doar că acești copii au murit în spital, așa că eu, care știu care e situația spitalelor din România, sunt foarte suspicioasă cu privire la această declarație.

Citește și:

Cred că fie e vorba de o infecție intraspitalicească sau de malpraxis. Dacă un copil este într-o mașină, pe stradă, are rujeolă și moare în accident de circulație, Ministerul Sănătății va spune că a murit din cauza pojarului pentru că avea virusul. Mi-am vaccinat copiii până la un moment dat, când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi. Care este motivul pentru care aș accepta ca băieții mei să fie vaccinați cu substanțe extrem de toxice?!”, a precizat  Steer.

Parteneri