miercuri, noiembrie 30, 2022

Imagini incredibile arată momentul în care chirurgii au scos un glonț din inima unui soldat ucrainean, care încă bătea.

Bullet removed from soldier’s beating heart – and he wants to return to battle

O echipă de medici din Ucraina și Belarus a luptat pentru a salva viața luptătorului la Spitalul Feofaniya din Kiev.

Inima pacientului poate fi văzută pulsand în timp ce medicii fac cu atenție incizii și folosesc instrumente pentru a scoate ușor glonțul.

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

Conform informațiilor apărute în presa locală, citate și de metro.co.uk, tânărul soldat nu a stat mult să se recupereze și nici nu a renunțat la rolul lui în război, exprimându-și dorința de a se întoarce rapid pe front, dornic să lupte pentru a-și apăra țara. La scurt timp după procedură, acesta era din nou pe picioarele sale.

Printre medici s-a numărat și belarusul Maksim Paulouski, ale cărui mâini dibace au asigurat ca soldatul să poată lupta în altă zi.

Mesajele de încurajare a internauților au fost minunate:

„Acestea sunt „operațiunile speciale” pe care îmi place să le văd. Sper să-și revină repede și felicitări echipei medicale”, a comentat o persoană pe Twitter.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Un alt internaut a adăugat: „Acest personal medical lucrează zi și noapte pentru a salva vieți, foarte diferit de cei care se bucură de a provoca durere și de a răspândi frica”.

„Dacă toți oamenii ar aspira să fie ca acești eroi! Oameni minunați, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private